My words

Jag förstår mig inte riktigt på Katrineholm och hur folket behnadlar varandra. Och lixom varför bry sig om mitt liv för? Jag skiter väl fulständigt i va du gör eller inte gör. Att folk lägga sig i andras liv är bara patetiskt för man har inte med det och göra. Det är så jävla typiskt lilla Katrineholm. Alla känner nästan alla och vill veta dirr om man gjort ngt.
Alla gör misstag ALLA så tro fan inte att du är speciell och är perfekt för det är ingen.
Man kan inte dömma boken efter utsidan och de är lika dant med människor.
Nu innan ni snackar skit om mig, någon av mina vänner eller vemsomhelst, tänk för fan innan. Snackar du så kan de lika gärna vara din tur nästa gång, tänk på de.

shoppingrunda

Slutade typ skit tidigt i dag kommer inte ihåg varför vi fick sluta så tidigt men de var skönt iaf :) Elin bjöd mig på en pizza och det tackar jag mycket för ♥ Sedan gick vi och kolla lite på stan och hade det trevligt då Jennifer även hängde på. Där efter jobba jag en timme ungefär. Sat och väntade på att sandra skulle sluta då jag skulle snacka med henne. Fick Erna på köpet då vi gick till HM och lite sånt. Träffade även lite mer trevligt folk att snacka med.
Har nu beställt körlektioner äntligen så nu jävla ska jag försöka att få körkort till sommaren. Hoppas på de iaf.
Nu ska jag mysa lite med voven och sedan är de yoga :) Sen få träffa min underbara vän Linda en stund bara och prata. behövs!


Måndag

sitter skolan och fryser som fan. Kan de vara 18 grader i klassrumet ens? Tror faktistt inte det.
Vi började med svenska där vi kollade på filmen Dracula. helt sjuk film seriöst. Nu sitter vi i klasrummet och dunkar musik som vanligt. Alltid ett jävla party i klassen. De tackar vi Felix för ;) Nu ska vi ha Lennart i flera timmar och sedan  mat :)
hörs


Slänger in en bild på mig och min vän Sandra för hon ser ut att inte vara så pigg i dag, kanske du ler lite när du ser denna bild. För lite rolig är den faktiskt :D Moppebrudarna..



Borta bra men hemma bäst?

Vilken jävla helg.. Har vart både tummen upp och ner.
Kom iaf hem från stockholm för några timmar sen drog dirr och träffade Elin. Kändes riktigt bra faktiskt, behövdes ♥
Sitter nu och kollar lite halvt på Wallander och tänkte snart dra mig mot sängen och sova så jag kommer upp imorgon. Usch vill fan inte till skolan.
Tack Sandra för att du uppdaterar lite på min roliga blogg ;) Men vad är de för jävla låt du la upp? får ta och banka lite vett i dig imorogn så du lyssnart på bra musik ;) puss på dig.

Men vi hörs imorogn :)



Äckelsöndag

Hej alla söta och fula för den delen med. Eftersom Ellen har varit lite kass på uppdatering nu så tänkte jag att jag passar på att tittar in och skriver några rader för att fylla ut tystnaden. Ellen flydde ju till Stockholm igår och helt ärligt så blev jag lite avundsjuk påna, det är ju inte alla som bara kan ta en spontanare sådär. Nästa gång ska jag tvinga henne att ta med mig, skulle också vela komma bort från denna skitstad vid namnet Katrineholm.

Sista dagen på lovet idag och kan ärligt säga att söndagsångesten börjar komma smygande då jag faktiskt har varit dålig hela lovet och inte pluggat något. Känner jag Ellen rätt så är jag inte ensam om detta. Nej nu ska jag inte kladda mer. Ska sakta men säkert ta tag i mitt plugg, här har ni en förbannat bra låt att lyssna på tills Ellen är tillbaka med update eller varför inte kolla in min blogg? KLICKA!




// Sandra Hammarbäck


taggad

God morgon! Vart uppe i en timme nu ungefär och nu sittre jag på sängen och försöker bästemma vad jag ska ha på mig i kväll. Och jag har verkligen inte en jävla aning faktiskt :S känns som om jag börjar få lite panik för bussen går 12.45 och jag har inte ens vart ute med hunden så dax att sätta fart. Har även vart duktig att slänga ut alla kläder på golvet för jag har damp.. Men annars så är jag sjukt taggad :D



Någon som kan komma och hjälpa mig med mina tovor i håret?

zzzzze

Haft en sjut bra dag. Skulle vilja ha flera sånna här dagar :) Säger bara tack Alice och tack Felix och alla där. Nu sova och imorgon blir de upp tidigt till Elin :)
så god natt!




oj oj

Blev inget bloggande i går pga att när jag kom hem från norrköping så mådde jag riktigt jävla dåligt kan jag säga. Har halsfluss så är ju trolitvis därför. Men så klart ligger jag inte hemma för de. Finns så mycket jag ska göra. Tex resten av veckan är helt fullbokad. Nu jobba hos mamma i några timmar, sen va med Alice och i kväll drar jag till Felix och umgås med saknade vänner. Imorgon upp tidigt och ut med voven sen dirr till Elin och pussa lite på henne innan alla andra kommer. Natbussen hem sen och går till nävertorp. Sen på lördagen upp tidigt som fan baka tårta till mami som fyller år. Hon komme hem typ vid 2. Käka lite tårta och sedan vidare till stockholm där det blir resturang. På söndagen har jag lovat mamma att jag ska skjutsa runt henne i stockholm och utanför. Länge sen vi åkte och kolla runt de är mycket som har förändrats på bara några år ju :O sen ska vi ta oss hem till katrineholm också ngn gång på kvällen. Och på måndag är det den där jävla skit skolan. Ne men vadå utsätter sin kropp för massa stress inte konstigt att man har magkatarr (stavning?)

aa nu tror jag fan att jag har klagat färdigt för i dag :D Men livet är inte alltid så lätt men man får tänka att de är faktiskt folk som har de värre.




who are you

Haft en otroligt trevlig kväll men min snygga Linda ♥
Vi har haft det roligt och spelar kinect. Haha fan va snygga vi var, helt sjukt. Älskar dig gumman!

Kom hem för ett tag sen och satte mig vid tv dirr sla snart på och sova, känner mig inte på humör, mår inte så bra känner jag. Men kan inte bli sjuk för på torsdag ska jag jobba först sen till Alice, och på fredag ska jag hem till Elin och busa :)

Imorogn blir det norrköping men mamma där vi ska träffa min kära gudmor som jag saknar. Nu lite Criminal Minds och sen min älskade säng.
God natt alla.




*

Är riktigt dålig på att blogga men orkar verkligen inte. Har lite annat att göra. Så hörs igen när jag känner för det :)

Elin Bäckström

Grattis skit unge nu är du ju för fan 18 år. Snabba dig och ta körkort så du kan skjutsa runt på mig :D
Ses snart bby! Love U







CRI

Tack Linda för en sjukt bra och rolig kväll i går. Den var riktigt jävla mysig. Love U!

Har inte vart så mycket uppdatering för mig den senaste veckan. Jag inte mått så bra och det har vart stressigt med allt, men jag ska försöka att bättra mig :)
Sitter just nu på cri och jobbar lite. Kom nyss från Bela där jag har jobbat ett tag i dag. Ska hem och softa lite och sen drar jag vidare till vingåker till Anki där de kommer bli en riktigt trevlig kväll :)
Får skjuts av mamma så ni som också ska till Anki kan höra av er så kan ni åka med. Vet inte riktigt vilka som ska dit men säg till i så fall.


Nu ska jag jobba lite innan vi stänger. Så hör senare kanske

Öfa

Öfa nu då, är så jävla trött på den skiten. Vi kommer gå i konkurs lovar.. :(
Äntligen fredag och sista dagen och sen är det ju looooooooooov! ♥
Sluta typ 10.15 eller ngt så jävla skönt. Men typ när man vet att man slutar tidigt så går dagen så lävla långsamt.
Ska nog dra till mamma och hjälpa henne att jobba i några timmar så kanske hon bjuder på lunch :D nu jobba!



I know you lie

Skönt att bara vara hemma och softa, inte grort ett skit faktiskt. Men fick nyss reda på att vi skulle lämna in en grej imorogn på svenskan så är dax att sätta fart. Hade helt glömt bort de. Men men bara att sätta fart.
Så vi hörs senare kanske, eller imorgon :)


Saknar sommaren :(


9.50

Jävla torsdag. Matte på morogonen och alla andra har sovmorgon förutom för mig och sandra. Fast sandra har klarat sig igen och behöver aldrig mer ha matte.  GRATTIS!!!!
Har så fruktansvärt ont i huvudet orkar inte skolan i dag faktiskt. Känner mig skapligt stolt har inte kommit försent en enda jävla gång den här veckan. Får bli ändring på de, orkar inte vara så duktig..
nu lite skola kanske :)

what has happened?

Kl 5 slutatde jag i dag, gick och träffade mamma på stan och fick skjuts hem. Skönt att slippa gå eller åka buss. Gick och pluggade på småföretagande dirr och har suttit med de enda till nu. Kan ju säga att jag fattar fortfarande inte ett skit när de gäller räkningen hit och dit..
Känner mig skapligt trött nu iaf och funderar på att gå och lägga mig. Har lollat på efterlyst, blir ju nästan tårögd när man får höra de där med de gamla paret som blev misshandlade. usch va är de för värd vi lever i ? Den har seriöst blivit helt galen. Man ser ju bara de som har hänt i katrineholm, är det de blivande stockholm eller?  Blir så arg av att bara tänka på hur värden har blivit så jag tror de är dax att sluta skriva och gå och lägga mig.
God natt!

Lika?

Fy fan tror aldrig att jag har sprungit såå mycket som jag har gjort i dag på idrotten, helt sjut. Sitter nu iaf och har engelska. Vi håller på med en film och jag ska vara Britney Spears men atityd :D
Sandra ska vara Miley Cyrus som älslar sig själv, och Erna ska vara Michelle obama :D
haha och Jennifer ska vara någon jävla programledare ;)

Haha här får ni lite bilder.















I wish you good luck

Hur skönt som hälst att vara hemma. Har hunnit käka och kollat lite på tv. Ska om en stund gå ut med voven på en långpromenad. Behövs för båda 2 :)
Vet faktiskt inte va som händer i dag. Några förslag?



E, L, F

Tisdag morgon och jag kom upp i tid i dag faktiskt :D
Vet inte riktigt vad lektionen heter men vi har den tröga Lennart iaf. Efter de har vi typ 3 timmars lunch.

Skulle bara berätta att jag älskar Linda Karlsson så otroligt mycket och att hon är en riktigt stark person. ♥
Och Frida bli frisk snorunge. Älskar dig också! ♥







Dress

visade sandra och amanda en klänning på nätet, har typ fått en lika dan bara att den är 57 år gammal ungefär och jag tycker att tyget ser ut som gammla gardiner men jag älskar endå kläningen så jag vet inte vad jag tycker.
A så här ser den ut iaf. Skriv om ni har några kommentarer om den både positiva och negativa :)






Här är tyget på lite närmare håll, inte den bästa bilden men man ser lite iaf :)

Alla ♥ dag!

I dag är det alla hjärtansdag och jag har ingen att fira det med.. MEN jag har mina älskade vänner som jag älskar mest, och sen en sjukt bra mamma och vove .




*

Precis kommit tbx till lägenheter i stockholm och jag är helt slut, så gick och la mig i soffan ett tag. Egentligen skulle vi ut och äta på resturang i kväll men jag och mamma känner att vi inte orkar så vi åker hem i stället. Känns så jävla skönt att få åka hem och få sova i sin egen säng.
Har tagit lite bilder i dag som jag tänker läga upp sen kanske. Glömde kameran i går så blir bara bilder från i dag :)
Men nu sova ett litet tag och sedan iväg till katrineholm :)

APU skit!

Nej men jag tror det är dax att gå och lägga sig faktiskt. Har vart duktig och skrivit lite på APU grejen som vi ska redovisas på måndag och jag är typ halvklar.. Men men får sitta hela natten imorogn istället. Frå fan skylla mig själv att jag inte kan göra det tidigare. Den det är så typiskt mig.
Fick reda på att min älsklings Linda är här uppe i sthlm typ 15 min från lägenheten. Hon bor på hotell. Vi skulle träffas egentligen men känner att jag är riktigt trött så orkar inte hålla mig vaken. Har även en dag imorogn också, och efter som jag ska va uppe och fixa APU grejen så blir det en lång jävla fitt dag imorgon.
Hörs

I thought, but it was wrong

Precis kommit hem från mässan och är helt jävla slut kan jag säga, vart en jobbig dag och massa Bh inhandlande. Men imorogn blir det ennu mer. Men ska äntligen få lite mat i mig så ska dra och käka och får se om jag orkar skriva en rad sen :)



Dear Mr

Nu drar jag till mode center och har det riktigt jävla roligt, behövs :) hörs i kväll när jag kommer hem ngn gång om jag orkar så klart :) Men ska försöka komma med bilder och berätta hur min dag har vart.
kiss *€

Converse

Vill ha en av dom här men kan inte bestämma vilken. (eller vill ha alla men..)
Har ett par låga röda converse så de ska passa till dom också :P


right here right now

Blev stockholm iaf :D :D fan va tjatig jag är, stockholm i varenda jävla inlägg ;) Men iaf äntligen här, va skapligt halt kan jag säga, så är tacksam att vi inte krocka eller åkte av vägen.
Sitte här men mamma och Britta som försöker göra mig gladare genom att supa mig under bordet, och de går ju jätte bra.. Tror dom kommer somna tidigare en mig iaf ;D Tänkte köra en nykter helg men så blev de inte, men man säger ju aldrig nej om mamma bjuder juuu :)
Men ska fixa lite inför imorogn och sedan bädda och gå och sova :)



K - holm

åååh va tiden går långsamt när man bara sitter hemma och inte gör ett skit. Kunde lika gära gått till skolan men trode faktiskt att vi skulle åka i morse men nej nej..
Verkar inte blir ngt stockholm i dag heller för de är stopp på alla vägar så man kommer inte fram, och tågen står still så går inte där heller. Har även fått höra att allt står still inne i stockholm också, bussarna och de så kanske lika bra att stanna hemma :)
Ja ha så va ska man göra i kväll då om man blir kvar i katrineholm?

Snart?

Blir så arg på mamma att hon aldrik kan lära sig att äta de hon tål. Kan säga att de ör andra värdskrigen här hemma. Vi har iaf inte kommit iväg till stockholm pga att mamma ligger i sängen fortfarande. Men jag tycker faktiskt att hon får skylla sig själv den här gången.. För de är ju alltid skönt att veta att pengarna som skulle in på mitt konto aldrig kommer att hitta dit :mad:
Känne att de är dax för en liten promenad så vi hörs senare kanske.
Pusss på er alla glada läsare



I can and you can

Blev en filmkväll hela kvällen faktiskt, känns skönt att kunna va hemma och inte göra ett skit någon gång :)
Vet inte riktigt va jag ska säga mer om kvällen för den har vart speciell. Har båste löst lite saker (tror jag) och fått nya problem. Men livet ska inte vara lätt eller hur? Även om man önskar det. Man får helt enkelt tänka att de finns folk som har det värre :)
Imorogn blir de av till sthlm iaf runt 10 kanske. Får se hur vädret är innan.
Men nu ska jag kolla klart på Criminal Minds och sedan gå och sova tror jag. Så säger god natt för i dag.



do you even care?

Helt sjukt va de snöar, ngn straffar oss känns de som. Jag och Tove satt i morse och sa att de nästan inte fanns någon snö kvar, och nu är de en jävla massa snö. Inte de minsta kul faktiskt. Blir ingen stockholm i kväll för de är aldeles för halt för mig att köra och känner inte för att hamna i diket faktiskt :P




känner mig så jävla snygg!
Du är också snygg Erna :D

.

Äntligen torsdag och sista skoldagen för i dag tar jag helg ♥ Var soppa till mat så jag, Rebecca och Elin gick till mc och käka. Känner mig skapligt onyttig för ska käka mc i kväll också, men va fan är de soppa i skolan så.
Ska snart ha prov som jag inte har pluggt till, vet inte varför men var så jävla trött i går när jag kom hem så va fan. Blir hem lite snabbt sen och pack de sista och till Tuja sen derekt till sthlm ♥




Här får ni en bild på en riktigt jävla söt hund som är så jävla blåst men endå riktigt gullig :)

send me an angel

Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig tom på ord. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Att de kan gå så fort. Vist de har inte  vart normalt på länge men sen, va hände?





so low

Va inte i skolan i gåt tog en låååång sovmorgon typ till kl 2.
Men nu är jag i skolan och i dag är de onsdag :D bara imorogn och sen tar jag helg :D :D :D :D
Eller aa jag kommer ju få jobba fredag, lördag och söndag men de är endå kul att få åka till Stockholm :)
Men nu ska jag fixa svenskan och sedan gå och köpa en chokladbit :)




Fan blir så jävla besviken, att jag kunde gå på de? Känner mig så jävla dum och blåst. Man ska aldrig tro på det, varför kan jag aldrig lära mig..

Let it be

Kom hem från yougan för typ en timme sen. Vet inte va jag ska säga om de. Lite speciellt.. Vet inte riktigt om de är min grej men va fan, måste ju prova på ngt nytt :) Iaf först så höll jag på att få panik för vi skulle ligga still sjukt länge (typ en kvart.. ) sen massa konstiga rörelser, typ stå på alla 4 och svanka (stavning) och sen ut med ryggen. Tänkte på min söta Linda Karlsson då för hon har berättat hu bra man kommer bli i sängen för man blir så vig ;) Linda, du och jag får testa lite ;D
Aa sen på slutet iaf så var man ganska trött, kändes som det var morogn och att jag skulle till skolan. Räcker väl men att jag ska känna den känslan 5 gånger i vecka :O
Ska sluta klaga nu för jag tror det kommer va roligare när man gått några gånger :)
Imorgon blir de skola som vanligt, men jag får med mig Amanda hem efter skolan, vi ska plugga och så ska vi mysa i samma säng hela natten :) ♥





youga!!

Blir youga nu då får ta och berätta sen hur det var :)



Jacka

Just ja måste säga ett den är jackan är så jävla snygg! Funderar fan på att köpa den, eller?




Från Nelly
699:-
Nästan gratis ju..

Ellen Norén

Hahahha sökte på Ellen Norén på google och de kom upp ett inlägg från Sandra sen jätte länge sen :D :D






Och sen sökte sandra på hennes namn och då kom mitt gudbarn och hans föräldrar upp?? Men som kom vi på att sandra hade ju skrivit hammarbäck och min gudblor heter mammarbäck i efternamn ;)




M

Typ första gången jag är i tid till skolan. Iaf på en måndag morgon, känner man duktig..
Svenska nu iaf, ska skriva om barnuppfostran, fattar egentligen inte va jag ska göta men skriver ngt iaf.
Har frågat Amanda om hon vill göra den åt mig och hon sa jaaaa! :D tack Amanda ;)
I kväll är de Youga hur ska de gå?




L ♥ E

Har inte gjort så mkt nu efter att jag bloggat förra gången, bara kollat på film och haft de mysigt. Även käkat massa gott gott :)
Har hunnit gjort en inpackning i håret så nu känns de inte lika tort.
Snart ska jag gå och möta min söta och saknade Linda Karlsson ♥
Senare blir de film, vet inte riktigt vilken just men får kolla upp de.



feminism

10.55 bussen tog jag från laggarhult i morse och hem. Tackar för en trevlig kväll i går  älskling!
De blev bara jag och Sandra men de gjorde inte mig mågot. Vi kollade på film och käka gott gott. Hah vi kolla inte på den sitsa filmen för den verkade för läskig ;) Vi va som små kycklingar båda två när vi satt där i varsina hörn när vi kollade på första filem :D
Dom var bra men båda hade dåligt slut och de vart tråkigt.
Runt 3 tror jag klockan var när vi gick och l oss. De var inte så tokigt. Stutsa lite i sängen några gånger innan jag fick tillsägelse av sandra och då somnade jag dirr.
Känner mig faktiskt riktigt duktig i dag. Har gjort klart religionen som skulle vart klar i 1:an men de sket jag i :) Så nu entligen. Har suttit med de i typ 3 timmar, men blir jag godkäns så är det fan värt. Har skrivit om Feminis kvinnornas rätt. Ganska intresant faktiskt.
Men nu ska jag ta mig en promenad med voven. Hörs senare kanske! :)



äreså

Blev en tripp till Sandra kung. Blir en filmkväll hela natten ser de ut som. Sandra vill kolla på 100 filmer och de tycker jag blir riktigt nice! :D Vi börjar med filmen "Piranha" och fortsätter med " Nightmare on elm street" och sen kanske "Salt" ;) några fler som du bästämt sandra? ;)
Härlig kväll. ÄÄÄlskart!! ♥






vi bjuder på lite snygga bilder ;)

cheese

Känner mig riktigt jävla tråkig i dag kan jag säga. Inte gjort ett skit en att gå ut med voven. Nu sitter jag brevid mamma som nyss kommit hem, vi ska käka kex choklad och kolla på en film tillsammans. Typ första gången på 100 år känns de som :O
I kväll vet jag inte riktigt hur de blir. Planerar middag med Sandra men vi vet inte riktigt vart men de löser sig :) Nu film!




God morgon God

Godmorgon Ellens läsare! Antar att Ellen fortfarande ligger sött under täcket och sover djupt med drömmar som bara hon kan drömma. Sikken mening. Nej men Ellen, när du ser det här så kan du ju höra av dig. Antingen slå en pling eller dra ett sms för din väska står här hemma hos mig. Den väntar på att bli hämtad, eller så kanske jag kan ta med den om vi ska göra något senare. Äsch de visar sig, hör bara av dig sötnos! ♥


Langar en riktigt ful bild på mig, allt för att Ellen kan få sig ett gott skratt när hon kikar in här.






ffredag

Fredag redan i dag då, och va händer i kväll då? Bra fråga men de lär väl märkas.
Va en jälva fin kolektion som kommer komma nästa vinter. Mysiga färger så de blir bra :)
Men nu duchen



Anropar Linda & Frida vart tog våra filmkvällar vägen? ♥ :(

10.15

Gick hem i går direkt och la mig var lå jävla trött. Och har hört att jag inte var den enda som var det. Jag tror att det var något i luften. Somnade skapligt iaf även fast jag sovit på dagen och de är skönt.
Nu är jag tillbaka i skolan igen då och har Information och Layout B och sedan har vi ÖFA och sen slutar vi :D :D :D
Har lite brottom hem sen för då blir de inköp till Cri. Underkläder och nattlinen mm till nästa vinter :) Alltid lika kul att få va med och bestämma vad folk ska ha för underkläder här i katrineholm ;)
Men nu ska jag va duktig och kanske göra lite skolarbete.




hem tack

GUD SÅ TRÖG, KAN MAN STÖRA SIG MER PÅ DEN PERSONEN ELLER?
sitter som vanligt i skolan och har tråkigt, lunch är det men börjar väl snart antar jag. Typ bara 3 timmar kvar i skolan men ne de är lungt.. Kom faktiskt i tid till matten i dag så jag tycket jag borde få sluta tidigare då. Är så jävla trött :(
I dag ska jag hem och städa för vi får gäster i kväll, och för att hon ska få sova i min säng så sa jag att hon skulle ta med en vinflaska till mej så vi får se om de blir så ;)




Öga

Har vart inne och bloggat på sandras så nu orkar jag inte blogga här :) Så jag säger god natt!



Ö F A

Skitungen har bloggat igen. Hade en jävla tur att hon inte berättar min största hemlighet de tackar jag för ;) Men vet att du aldrig skulle göra det ♥
Asså jag har blivit så fjompig på sista tiden? Typ puttinutt och gulligull.. Ngt fel på mig ja tack!
Nu konsentrera sig på ÖFA? neh..


Vist fan får man väl sova på lektionerna? ;)

Bäst att vara på den säkra sidan muren

Här är jag igen. Vad ska jag bjuda på för smaskigt idag då? Kanske Ellens djupaste hemligheter? Hennes mest pinsammaste händelser? Eller så är jag helt enkelt snäll mot mitt lilla hjärta och inte skriver något märkvärdigt överhuvdetaget. Vi sitter just nu bredvid varandra och lyssnar på musik i varsina lurar. Vad som spelas i hennes vet jag inte men i mina så spelas det KENT. Om fem minuter så ska vi kila bort till Vita för att ha dagens sista lektion.

När jag kommer hem från skolan så ska jag plugga lite och hjälpa till lite hemma. Om tiden tillåter så kanske jag ska övertala Ellen att ta en promenad med mig. Men då gäller det att jag sätter igång när jag kommer hem direkt!
Vi hörs och ses när vi hörs och ses!


The bright and the dark side.




have you sent me an angel?

Blev en tripp på stan med Sandra, Erna, Sara och felix. Hitta mig ett par svarta jeans och en grön tjöja som jag har lagt undan som min kära mor ska få hämta :) Har bestämt att jag ska ha kläderna på Stockholms modemässa som är nästa helg. Skön då var ett plagg klart, dom andra dagarna då?? Får rota lite och se om jag hittar något roligt :)
Mamma och jag har vart duktiga och vart och tränat i dag också. De behövdes kan jag säga. Ska försöka att gå 2 gånger i veckan nu. och nästa måndag ska jag börja på yoga??! Läskigt va min mamma kan tvinga mig till. Hur ska jag kunna sitta stil i en timme? (eller hurlänge de nu är..) Får se hur de går :)
Men nu ska jag försöka städa mitt rum. Jag säger lyckatill till mig själv..





cooooooooola dax! :D



ye

skolan nu då. Hade sovmorgon till 10.15 men kom vist lite sent iaf, men jag skyller på bussen :)
Har nu inköp & varuhantering och nu lunch :) maaaaaaaat!

Can you see me

How does it feel to leave their children behind when you leave?
You have come a long way without me in this world.
But what kind of father would say goodbye to his daughter?
what father would hate his own daughter?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream while a mother does not know what she should say to his daughter?

Can you see me in the eye?
Can you even see me at all?

RSS 2.0