cracked

I kväll har jag vart med fina vänner. Va länge sen jag träffa dom alla. Albert och petter är fortfarande lika knäppa om inte värre.. Och Linda och Frida är fortfarande lika snygga! :) Blev en film och sen en kort promenad och sen hem. Och nu ligger jag i sängen och ska sova. Upp imorgon och jobba sista dagen för i år. Godnatt!


you are not welcome

Så jävla skönt att få krypa ner i sängen efter en lång dag. Efter jobbet drog jag hem och gick ut med voven sen fick jag skjuts av Erica till Sara som har färgat mitt hår. Blev bra, synns inte så mkt men de gör inget, de va utväxten som skule bort. Mamma kom och hämta mig och väl hemma fick jag för mig att baka muffins.. Fattar inte vart jag får min energi ifrån men goda blev dom. :)


Leaving home

Har haft 2 underbara dagar kan jag säga. Jobbade i går först och drog sen till vackra Sthlm. Sovöver där i Liselottes lägenhet och i dag har vi bara haft det trevligt med fika, shopping och resturang. Önskar att jag kunde stannat längre men ska jobba imorogn så funkade inte. Men de är inte så fel att jobba heller. Blir en heldag på Bela och sen Sara förhoppningsvis.
Men nu sova. puss&godnatt!


.



179

Min helg har vart skapligt bra. I fredgas blev de att basta, hem skapligt tidigt. Sen upp på lördagen, springa till bussen, tappa mobilen i en vattenpöl och sen jobba. Efter de handla och fixa god mat med mamma, sen till Felix där de va många ansikten man kände igen. Hem till Nathalie ngn gång på natten, ngn någn där fixa en spricka i telefon. Sen hem. Söndagen upp och jobba och sen julpyssla. :)

183

Blev en sovmorgon i dag precis som jag trodde. Vaknade och mådde skit. Så somnade om och vakna kl 10. Som tur va så hade Filip också försovit sig så jag fick skjuts till skolan. Nu har vi prov, vet dock inte i vad för jag hade helt glömt de. Sen har vi även redovisning i svenska. Vårat hyllningstal. Kanske jag lägger ut de hä, har inte bestämt mig en.

you have a fake smile

Mysig kväll. God mat och avslutar med en bra film. Nu ska jag sätta alarm till imorogn. Kan sätta en hundring på att jag inte kommer komma upp imorgon. Känner det på mig..
Imorogn så blir det att gå och käka mat hos familjen Kjellstedt. Men först skola. TAGGAAAAAA!!!!!!!


184

Hade en förjävla trevlig kväll i går. Anna och Nathalie kom och hämta mig runt 19.00 och vi drog till Ica Maxi och handla. Vi bestämde oss att gör trerättersmiddag kl halv 8 på kvällen. De gick ganska fort att laga mat iaf så de blev inte så jätte sent :) Vi kollade även på en film och hade det allmänt trevligt.
I kväll får vi gäster så mamma har lagat massa god mat. Så blir att åka hem och städa och duka.
Men nu ska vi prata om testamenten så jag kan bli proffs på de. Vi hörs! :)


So fucking true


Ellen Norén

Ellen är vad man här på 118800 brukar kalla för Pangbrutta, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen.
Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skratta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars!


Ibland när man känner sig dålig så är det ju inte helt fel att få läsa sånt här. Jag hoppas verkligen på de där med att tjäna massor med pengar. Så hoppas fan inte att dom ljuger.

12 /12-11

Håller med Sara, har inte bloggat på länge men de blir inte av nu när vi har haf APU. Man har vart så jävla trött på kvällarna. Och sen har jag haft massa annat att göra :)
Men men, nu är praktiken sluta och jag ska försöka skärpa mig :)


Söndag, 3 advent

Tjo bloggen, Sara här! Ellen har inte bloggat på skitlänge så jag tänkte dra ett inlägg. Ikväll har Ellen spenderat sin tid hemma hos mig. Vi har klätt min FINA gran och ätit god mat, MYSIG SÖNDAGSKVÄLL!

___


RSS 2.0