15.10

Taskigt att skolan tagit bort vår sovmorgon på tisdagar. Det blir en sån jävla lång dag. Men sista lektionen nu iaf, näthandel en av dom värsta lektionerna. 40 min kvar och sen hem fort som fan. Har så sjukt mycket att göra innan jag ska gå och lägger mig. + att jag är sjukt hungrig så måste laga mat innan jag pluggar, annars kommer inget funka och sen måste jag gå och köpa cola för de går inte heller att plugga utan.


Tomorrow I'm gonna wake up like a new woman


Godnatt! :)

freeeeeeedag

haha fuck historia säger jag bara. 15 min kvar sen mat med Sandra och Erna. Ikväll blir de lungt. Får hem några fina brudar så blir film och massa gott.
Imorgon blir de jobb och sedan fira min stora tjej Linda. puss på er!


Samhällkunskap

HAHAHAHAHAH vi är så jävla sämst jag och Erna..


Onsdagen

Va med mina älsklingar i går. Dom va snälla och hjälpte mig med att plugga på släp och allt runt de. Så tack för det! :)♥ Sen satt vi vid köksbordet och bara snacka massa skit. Är så underbart att ha så fina vänner några som man hoppas på att även känna när man är 80 år. ♥






Prom Dress

Fyfan va jag är seg i kroppen.. Har vart sjuk sen jul och de blir fan inte bättre.
Sitter och kollar lite på palklänningar, vet vad jag vill ha för tyg men inte hur den ska se ut. Har inte bestämt en om jag ska gå men de skulle ju va ganska kul att klä upp sig. OM man hittar rätt klänning.


.


it's time


your choice


RSS 2.0