Love you like a love song

Lite väl deppigt i går :D alla kan ha dåliga dagar men men.
I går hjälpte jag mamma att jobba. Det var öppet till kl 20.00 så kändes bra att inte låta henne stå där själv. Sen mötte Amanda mig på stan, vi gick och handla cola och chips och sen gick vi dirr till lägenheten och kolla criminal minds. Erna kom en stund och höll oss sällskap. Bler ganska sent för när vi väl gått och lagt oss så kom vi på massa roligt att prata om.
Nu har vi slutat och entligen lov :D :D :D I kväll blir det hemma hos Jennifer, inflyttningsfest. Men grejen är att hon flyttade in för typ ett halvår sen men bättre sent en aldrig.

Blir nog inget mer skrivande på ett tag. Vi får väl se. Imorogn blir de NAUSE och jag hoppas fan att de är kul. Känner mig inte ett skit taggad men det kanske kommer.



*

I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you
I've had enough, but I come back

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me

Me for you, you for me
It was us against them all
But slowly turned the world against me
But where were you during that time?

'

Hatar skolverket,
hatar skolan,
hatar datorn,
hatar mobilen,
hatar vädret,
hatar körkortsboken,
hatar min hårfärg,
hatar att behöva ha glasögon,
hatar matte,
hatar att inte kunna stava,
harar att inte kunna läsa perfekt,
hatar att jag inte fattar ett SKIT i skolan.
OCH jag hatar ditt jävla sätt som du har emot mig. Jag kommer inte alltid komma tillbaka till dig hela tiden när det passar dig. Skärp dig!

hate

I dag är det en sån här depp dag då allt går fel. Sandra har iaf försökt att peppa mig och gett mig förslag  på hur jag ska fixa allt. Stor puss till dig!
I kväll blir de criminal minds hos Amanda med chips och cola. Skönt att få en sovkompis att krama i natt.

24/20-11

Att det ska va så jävla svårt att komma upp på måndagar.. Börjar egentligen kl 10 i dag men hade körlektion så nu sitter jag i sängen och väntar på att kl ska bli 9.45 så vi kan åka ner mot stan.
I kväll då. Får se vad man orkar göra. Är planerat att sova med Linda i ngn lägenhet men vi har inte snackat om det så vi får se senare va som händer :)

Lördagen

Helsjukt vilken bra dag jag hadde i går :) Blev att jobba några timmar och sen hem där Amanda väntade. Vi va lite knäppa i huvudet som vanligt men vi blev ennu värre när Anna kom. Förjävla sköna brudar de där asså. Är glad att jag träffat er :)  Efter ett tag så kom de några fler tjejer och sen Adam. Vi va inte jätte många men men de räckte för att vi skulle ha skit kul. kl 12 eller ngt tog vi en taxi ner till lilla och tog några drinkar där. Lite senare på kvällen så splitrades vi tjejor och alla gick åt ett varsit håll. Tror inte att ngn av oss hamnade på rätt plats men WTF!! Det slutade trevligt endå, och i dag återförenades vi med roliga detaljer ;)

I will always be glad to hear your voice

Fy fan va skönt att få sluta tidigare :D nu sitter jag och Amanda och väntar på Sandra och Jennifer. Vi ska dra och käka sen när dom äntligen har slutat. Får med mig Amanda hem sen. Vet inte va vi ska göra, vi har pratar om att gå till Sara och kolla film. Skulle ringa henne ngn gång runt 5 så honppas de blir av så man har gjort ngt en fredagskväll :) Får se om jag får sovsällskap av Amamda i natt eller inte. Känner att de blir tidigt i säng för mig iaf.

21/10-11

Orkade inte skriva mer i går, hade inge att skriva tyckte jag. Efter skolan gick jag och några brudar på stan. Vi kolla jacka och sen lite på hm och runt. På kvällen fick jag sovsällskap av Amanda. Det var sesångsstart av Criminal minds så de blev de och chips och cola. Inte alls fel :)
Vi har precis haft UF. Det går lite frammåt iaf. Snart är det historia i 2 timmar och sen äntligen hem. Undertiden vi väntar på att få sluta är det lite fotboll i klassrummet. Lovar ngt kommer gå sönder innan vi slutat, har redan fått bollen i huvudet..


Love it


I mean it


20/10-11

Skola nu efter 3 dagars praktik. Dock var jag inte där i går för jag hade skit ont i halsen och huvudet. Så jag sov till 4 i stället och det var behövligt kan jag säga. Spenderade rästen av dagen i soffan och sängen.
Efter skolan ska jag och Amanda gå och kolla på en jacka som jag har kollat in. Det är min drömjacka och jag villlllllll ha den. Får gå med en sån där bössa och tigga pengar så jag får ihopp till den.



People cry


I just want to

Vilken dag.. är förjävla trött, men det har jag vart hela dagen. Vaknade med huvudvärk, halsont och förkyld, men sket i de och drog till praktiken iaf. Gick ganska bra men va lite seg i kroppen. Sedan vidare till sjukhuset för att hämta mamma. Hon fick inte köra så jag fick ställa upp. Blev lite krångel där då vi gick om varandra och jag var helt genomblöt för de spörägna verkligen. Han krama lite på sara där ngn gång också. Sen när jag fick tag på mamma så hem och duscha snabbt som fan och sen vidare till cri och jobba i några timmar och sen till modevisningen som började kl 19.00.
Och nu är jag äntligen hemma och ligger i min säng. Startade med huvudvärk, och avslutar med huvudvärk.
Godnatt folket, hörs imorogn eller ngn gång.


Saknar och älskar dig!

.


You make me crazy

Första dagen på praktiken avklarad. Var faktiskt skit kul. Känner att jag ha valt rätt. Sköna arbetskamrater, sköna tider, sköna arbetsysslor och förjävligt sköna kunder. Kan inte bli bättre. Börjar kl 10.00 imorogn och det är aldrig fel. Men nu ska jag kolla film och sen tänker jag sova. Godnatt!


.


!


2 hours

2 timmar kvar i skolan, sen får jag gå hem. Får med mig Amanda hem. Senare i väll drar vi på klasskrök och sen harrys. Kommer inte bli en lätt natt.


Vi kör en snygg fredagsbild på mig och Elin. Får se om det här blir de sista inlägget för i dag. Beror på hur tråkigt det är på historian :)

I am who I am

Samhällskunskap nu och vi kör hängagubbe. Felix tog ett ord  på 30 ord typ och de roliga va att han inte riktigt kunde stava till de och skrev fel hela tiden så han fick ändra. Bra jobbat!!!!
Snart lunch och sen UFi flera timmar.. yeah


I really am


I'm not afraid

Massa plugg avklarat. Känner att de räcker för i dag :) Tycker att jag är värld en film och cola nu.


which way captain?

Jävla skola. Man är ju inte direkt ledig när man kommer hem. Har suttit med plugg enda sen jag kom hem och mer har jag att göra.. Är trött och iriterad och inget käns som om det går bra men skönt att få de gjort iaf. Nu blir de plugg igen så hörs senare.


Svenska

Äntligen sista lektionen, så grymt skönt. De jobbiga är att lektionen är typ 2 timmar nästan..
Efter skolan planerar jag att gå lite på stan och se hem. Väl hemma så ska jag ta hand om min sjuka mamma och vove. Filmkväll med familjen va länge sen :)

Snygg Erna


13/10-11

Blev en flmkväll med mina älsklingar Linda, Frida och Albert :) Vi kolla på heartbreaker och den var ganska dålig. Franska prata dom och det var lite iriterande.. Men hade trevligt sällskap så de gjorde inget.
Blev lite sen till historian pga att jag och mamma lämnade min älskade bebis hos vetrinären. Att det kan va så svårt att bara lämna henne. Men hon ser så ledsen ut så man nästan börjar gråta :( Men men hon är hemma när jag kommer hem iaf. Mamma skulle hänta henne runt 3 :)



12/10-11

Blev skola i dag för vi hade prov första lektionen. Vi började 9.50 eller ngt sånt men jag va i skolan kl 8 för att plugga lite extra. Provet kunde inte gå dåligare en va de gjorde..
I dag är det en kort dag och de är förävla skönt. Mår fortfarande inte helt bra så hem och vila sen kanske :)


choose


Bildbomb

Barcelona




































sjuker

Sjuker, så kommer inte va spec duktig på att skriva här. Ska försöka få in bilderna från Barcelona, får se om jag lyckas och orkar.

Sthlm

Har precis kommit till stockholm. Skönt att få bara sätta sig i soffan och känna sig hemma :) Om en stund så  blir det mat. Inte alls fel är skit hungrig. Går in och bloggar lite mer efter maten om va jag gjorde i går och vad som händer imrgon :)
hörs sen.

SM

Ni som inte är och kolla missar ngt!


ps.

Bev ingen skola i dag. Varför är lite privat men imorgon planeras det att gå dit iaf. Ligger fortfarande i sängen och funderar på att kolla en film. Funderar på att göra om min glogg lite men vet inte riktigt hur den ska se ut. Har ingen fantasi alls och det iriterar mig.

Tonight I will sleep like a king

Nu är näste hela rummet städat. Bara lite skit på skrivbordet. Planen är att krypa ner i den nybäddade sängen och kolla på en film.
Godnatt! :)

Finally

Dagarna går så fort. Först vaknar man och sen helt plötsligt är det kväll och man ska gå och lägga sig..
Men har iaf hunnit med en hel del i dag och nu städar jag mitt rum och ränsar garderoben. Det är behövligt.
Längtar så förbannat till helgen. Kommer hända massa kul från fredan eftermiddag till söndag kväll. Fredag tack!!!!!!!!

Last chance

Är jätte hungrig och jätte trött :( Och dumma Sandra lurade mig att de skulle va god mat men hon hade kollat fel och trodde att det var torsdag.. Så nu får man gå hungrig hela dagen. Och så har man matte sista lektionen medans dom andra sluta kl 13.00 YEAH!!


1

Får gåshud. Helt sjukt va bra han är.


Love you

Lekt med min underbara vän Linda. Kom presis hem så nu blir de film och sen sova dirr. Lång dag framför mig imorgon. Godnatt!

älskar måndagar..

Rudolf med röda mulen, forever alone, bad hair day..


RSS 2.0