&


mupp ar

Svenska C nu som slutar om typ en kvart eller ngt.. Förjäva tråkig lektion. Tur att jag har Patric, Filip pch Amanda som är lite störda så jag inte somnar.






Sweden

Hemma igen. Fy fan va kallt det är. Är van vid 30 grader varmt. Men men kunde vart värre. Typ att snön kommit eller ngt. Har iaf hart en sjukt bra resa med trevligt sällskap. Hade gärna vart kvar för kändes som om man inte han med allt man villr men mamma och jag har sagt att vi ska åka tillbaka dit snart, och sen har jag och linda snackat om att åka :)
Ska visa massa bilder när jag orkar.  :)
Men nu fixa lite och sen gå och sova. Godnatt!


Barcelona

Goodbye Sweden


I say move on

Har suttigt med historian enda tills nu och känner mig ganska nöjd med den. Får se vad mamma tycker när hon kommer hem.
Var så inne i historian att jag helt hade glömt att Sonja skulle hämta Tuja. F*N säger jag bara. Hade velat umgås med henne inna en stund. Att det ska behöva vara så jävla svårt att åka ifrån henne. Jag gillar inte när någon annan tar hand on henne för det känns som om andra för fel och jag har ingen kontroll om vad som händer. Att man kan bli så tokig över en hund :)






1

Man blir ju lite iriterad när man kommer till skolan och så är läraren ledig. Tycker faktiskt att dom skulle kunna säga till men nej nej.. Men de kanske va lika bra för jag han börja på en inlämningsuppgift som ska vara klar tills imorogn. Håller på att skriva om kinesiska muren och det var inte så lätt att hitta information som jag trodde. Men har iaf hittat en del och vi får hoppas att det räcker. Sen är det en hel del kvar att göra men de får jag hoppas på att jag hinner med efetr skolan.

Känner mig lite strässad faktiskt. Ska hinna med historian, näthandel B och sen ngt med den där jävla politiken som också ska vara inlämnad snart. Och sen ska jag även hinna att pack och träffa Frida. Skulle gärna vilja sluta nu så jag kan få allt gjort.


2

Haft en sjukt bra dag. Älskar mina vänner. I dag kommer jag somna med ett leende. Godnatt! :)


Rättskunskap nu då. Typ den enda lektionen som jag faktiskt tycker är rolig :) Slutar om typ 45 minute och det känns ju ennu roligare. Efter det så ska jag, Sandra och Sara gå och käka. Mamma ska bort ngn stans så måste ju få i mig mat på ngt sätt :) Efter det så ska jag försöka hinna träffa Erica en stund och sen ska jag träffa min älskade Linda som jag saknar otroligt mycket. Kanske vi får med oss snygga Frida också om hon har tid. Saknar henne också så skulle inte va fel. :) ♥



smile

Sista skolfotot i dag, alla hade kavaj utom jennifer. Förjävla snygg klass. Nu sitter alla och diskuterar studentkrysningen. Jag, jennifer, sandra och erna bokade i går så allt är klart. 1000 kr fattigare men va fan.


*


Hey you fuck face


4

Min dag blev inte som jag hade planerat det. Hadde tänkt mig att plugga körkortsteori hela dagen men de blev att jobba i stället så att mamma kunde köra min älskade vove till veterinären.
Nu sitter jag med Tuja i knät och bara kramar om henne. Konstigt att man kan älska en hund så mkt. Min bästa vän som aldrig sviker. ♥



Tripp till Vingåker

Sitter i vingåker med 2 snygga pojkar och softar i sängen. Söndagsmys kallas det.
I dag har jag vart och kollat in den nya bebisen i Floda. Brittas barnbarns barn. En liten Nova. Så söta men inget som man vill ha i sin vardag just nu. På väg hem åkte vi rally på ngn grusväg. Tillslut viste vi inte vart vi hade hamnat men de spelade inte mig ngn roll för det var så jävla kul att bara få köra. Iaf tills vi fick möte.. heheehhehhe ;D
I fredags va vi ju på bio. och i lördags var vi några tjejor hos mig och bara hade det mysigt med film och massa skit snack :)
Men vi hörs när vi hörs.





7

Vilken jävla skit dag.. Inget mer att skriva. Bio sen men fina vänner. Hörs!

8

Snart entligen fredang. Det blir skolan och sen bio i Norrköping. Kommer bli en bra fredagskväll :)

Usch vi fick nyss reda på att det har vart inbrott i lägenheten som vi bor i när vi är uppe i sthlm. Känns skit läskigt. Och det jobbiga är att vi inte kan ta oss upp dit och kolla direkt. Får se om de blir en utflykt till sthlm på lördag efter jobbet. Dock vet jag inte om jag vågar sova kvar där. Inte för att dom kommer tillbaka men endå..

Det här ser ju inte helt fel ut

9 dagar kvar



Ligger i sängen och planerar lite för imorgon då vi har UF igen.  Min grupp ligger sjukt mkt efter så nu är det bara att sätta fart. Bra att ha en checklista som man kan prika av eftersom man gjort det. En bra början iaf. Tror faktiskt att våran produkt kan gå bra om vi bara vill och försöker. Dock kanske de är lite onödigt att sitta kl 3 på natten med det här men jag kan inte sova..


Vet att Amanda bara kommer älska bilden här ovanför bara för att den är så jävla snygg:D Saknar min sovkompis. Kan varken sova med henne eller utan henne ;)

Körkort

Fan va arg jag blir. Jävla körkortsteor. Jag hittar inget jävla sätt för att få in det i huvudet.
Några har sagt till mig att man kan skita i att läsa boken och bara göra frågorna på körskolan och hemma, och vissa har sagt att man ska läsa boken skita i frågorna hemma och köra på körskolan men INGET funkar för mig. Jag har fått den här Lätta körkortsboken för att jag har dyslexi med en skiva så man kan få den uppläst men va fan dom läser den så jävla sakta så jag får panik och kan inte sitta still och tänker på massa annat. + Att kärringen som läser låter cp. Och själva boken är ju också helt cp.. Det står förklaringar som är för 8 åringar, kan inte läsa boken utan att bli iriterad. Jag är väl förfan inte dum i huvudet bara för att jag har dyslexi?
Jävla skit!!!!!!




En gladare nyhet är att min älskade Sandra har tagit körkort. Grattis gumman jag är förjävla stolt över dig! :')

You belong with me

Glömde blogga i går men skitsamma, var bara i skolan och sen hem och sen senare på kvällen drog jag ut och gick med Filip. Skönt med en promenad :)
Nu skola och vi ska jobba med UF. Fattar dock inte riktigt vad vi ska göra men men. Erna fixar ;)


Forever young

Sitter med Amanda och kollar på gammla bilder och lyssnar på musik. Vi tjockar oss även med chips och cola. :)
Känner lite små ångest att de är skola imorgon faktiskt. Har sjukt mycket plugg och sen ska jag även försöka hinna med körkortsboken som inte är de roligaste..  Lycka till Ellen!



Blir kär i ungarna som sjunger :')




!

Just promise me you will think of me every time you look up in the sky and see a star.

Think of me in the depths of your despair

De känns som söndag i dag av ngn anledning.. Men som tur är så är det bara lördag :) Min fredagskväll spendera jag hemma med film. Skönt att ta de lungt och slipa va bakis i dag.
Har vart och jobbat i dag och de gick riktigt bra. Fick jobba över pga att de va så mkt folk och massa nya kläder som skulle packas upp. Sedan till mamma och jobba ett tag. Och sen iväg och handla och sen hem igen. Har även hunnit bada Tuja och klippa lite på henne. Hunnit med en hel del i dag faktiskt.
Snackat med Sara också, funderar på att åka och kolla på hur brun hon är, och kanske pussa lite på henne också :)
Men nu chips och dipp. puss på er!



Bli frisk Sandra! :(

Young, wild and free

Lite halvpanik när jag tänker på att jag ska va hemma imorgon också.. Skulle ju inte sitta fel med lite sällskap men får väl se hur de blir med det. Har iaf köpt på mig chips och godis så klarar mig ett tag iaf.
Har  snackat med fina Sara som kom hem i går. Längtar efter att få pussa och krama på henne. Men de blir de när ja blivit frisk :)
Nu ska jag krypa ner i sängen vi hörs imorogn. Puss och godnatt!


15 Days

Godmorgon världen! Gick upp för ett tag sen men är fortfarande trött. Vaknade kl 5 i morse med hög feber och mådde inte alls bra. Kanske de min kropp säger till att det är dax att vila ett tag. Har vart sjuk i 2 veckor nu och jag kan ju inte säga att jag har vart still och försökt bli frisk. Men det är så fruktansvärt tråkigt att ligga hemma hela dagen och inte göra ett skit. Man blir så seg och känner sig ennu sjukare en va men egentligen är. Och så tycker jag synd om sig själv bara..
Men nu en film och god mat. Hör senare kanske :)


Arms


Make up store

Drog iväg till stockhlm i går med Linda. Var verkligen behövligt kan jag säga. Blev en heldag och vi va hemma ngn gång runt 23.30. Fick med mig lite kläder hem men bara lite stickade tröjor så jag slipper frysa. Har även köpt en parfym som luktar riktigt gott. så är nöjd :) Sen gick vi även på Make up stores jubileumsvisning som låg typ vid globen. Där vi fick se Maria Montazami. Jävlar vilket liv de blev när hon kom ut på sen.. ;)

Nu myskläder, te, macka och en bra film. hörs!






Busted

Tog en sovmorogn i dag. Somnade runt 5 av ngn jävla anledning.. så kom inte upp. Gick till doktorn sen när jag vaknat till och fick reda på att jag har halsfluss. Trodde inte de kunde bli värre men jo då. Funderar på vad jag har gjort den här världen.
Vi skulle dragit till norrköping och firat Melvin i dag men kan ju inte åka nu och smitta honom. Känns förjävligt att inte kunna fira honom men va ska man göra..
Imorogn skite jag i skolan och drar på äventyr. Perfekt tillfälle för att åka dit jag verkligen trivs. Mindre en ett år kvar sen är det mitt nya hem.



'

Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det.

it's too late to come back

Äntligen så har mamma kommit hem. Känns som om hon har vart bort i flera veckor fast de bara är en vecka.. Vi har vart ute och övninkört lite. Hon var ju bara tvungen att åka till CRI och kolla. Måste va jobbigt att ALDRIG kunna släppa sitt jobb ;)
Nu sitter vi i vardagsrumet och små pratar lite. Snart blir de te och macka och filmen - New in town.
Imorgon är de skola igen.. Skulle gärna kunna bli frisk nu. Trött på att hosta och må dåligt. Och den här veckan kommer jag ha fullt upp. Har ngt att göra varje dag enda tills fredag så imorgon vaknar jag och är frisk!!


Det är okej att känna


Who do you think you are?

Myskväll med 2 snygga brudar . Vi har fixat mat tsm och nu kollar vi på CSI som går hela natten. Skönt med sånna här kvällar ibland :)


Här få ni en snygg bild på min navelpiercing. Den är lite sne men får se hur länge jag har kvar skiten. Nu är de gjort iaf :)

To the future

Fredag igen då. Sitter på sista lektionen nu och känner att jag gärna går hem och sover ett tag. Sjukt trött. Men blir inge sova.. Ska dra och käka med Amanda och Sandra när vi slutat och sen får jag med mig snyggAmanda hem och sedan kommer de 4 snygga brudar till och sen kanske några trevliga pojkar som kommer och håller oss sällskap :) Hoppas på en trevlig kväll. Önskar bara att jag var helt frisk.


is a fire

Jävla skit. Fattar inte att jag ska behöva va sjuk så fort jag kommer till skolan.. Men snackade med skolsköteskan och hon sa att jag kanske var alergisk mot något här i skolan. Asså typ luften eller ngt. Ska ta och ta prover så får vi se. Haha kul om man skulle va alergisk mot skolan.


RSS 2.0