Let's go!


The line

Min kväll har jag spenderat med två underbara flickor. Vi har spelat kort och käkat godis och chips och druckigt cola. Så de ska va!
Ska snart slå på en film och sen sova tror jag. För imorognn ska jag upp och jobba några timmar och sedan dra en runda på stan med Sandra troligtvis om hon vaknat när jag slutat ;) Skulle behöva hitta något enkelt att ha på mig imorogn för allt ligger i tvätten. Och jag kan ju inte gå naken..
Skulle behöva tagga till lite för imrogon blir de krök.

God natt alla :)


En riktigt gammal bild men älskar den iaf.

you lose me

Drar ut på nya äventyr. Hörs!


Smile

Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night.
When the tale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile

Why is everybody so serious!
Acting so damn mysterious
You got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time.

.

Sitter och väntar på att min mobil ska ladda lite till och sen drar jag ut på äventyr med Linda :)
Fick jobba till 6 i dag, lite mer en va jag brukar men hoppas på att få gå lite tidigare imorogn :D
Frågan är va som händer imorogn ??



Miss

Hade skrivit en hel del som skulle in på bloggen men var klantig och råka trycka bort de.. och orkar inte skriva om de.. Praktik imorogn iaf, och om jag känner mig själv så kommer jag troligtvis inte skriva på ett tag nu men ska försöka. Ska kolla på en film och sedan försöka att sova. Blev inte mycket sömn förra natten. Ibland önskar jag att man kunde stänga av sin hjärna så man kan sluta tänka :)
God natt!



Bästa Amanda Wikström som har tagit bilden.
Saknar stockholm otroligt mycket. Men de blir snart upp dit igen. Nästa helg och kanske Amanda följer med då också :)



Give me everything

Sitter och tänker på va jag har gjort i helgen och jag kommer inte ihåg faktiskt. Men någon av dagarna kom de lite folk hem till och sen har jag bara softat och haft de skönt :)
I går va jag iaf på safiren med Linda, Frida, Petter, Albert och Tim. Vi va och kolla på korslaget. Dom var riktigt duktiga, synd bara att dom inte van. Men va fan dom kom 2:a och hur bra är inte de egentligen :) Efter de drog vi till Petter och rökte vattenpipa då även Max och Filip kom och höl oss sällskap.
Drog sen hem och kolla på någon skum film ett tag men sen fick ja sällskap så kolla inte klart på den men de va lika bra de för den va dålig..
I dag var meningen att jag skulle plugga men de har de inte blivit något av. vet inte va kl var när vi gick upp, 1, 2 kanske ennu senare håller inte koll men känns iaf som om jag var sovit bort hela dagen.
Vet inte va som kommer hända i kväll men något kul hittar ja säker på :)


Have a fucking good life

Följde med mamma ut till sommarstugan ett tag. Kände att jag behövde komma ut hit där de är lungn och ro. Va kallt i huset så jag har fått jobbat med spisen så nu finns de värme :D
Hade glömt att de var så fint här. Trivs här, men bara på dan när de är ljust men inte när de är mörkt. Får se hur de blir i sommar om jag ska bo här eller om jag bor själv hemma.

Får visa bilder ngn annan dag av huset :) Nu ska jag ringa snyggsara.


champagnefrukost

Kändes lite lyxigt med champagnefrukost så vi körde på de. Så nu sitter vi och softar vid matbordet. Alla ser lika trötta ut men vi får skylla på att vi inte har kommit igång :) Blir lite städning och sedan drar vi ut på nya äventyr :)

What are you waiting for

Typ 3 timmar tog de att göra dessa skönheter ↓(dock med lite pauser :D ) Linda gjorde också och hennes blev riktigt bra för att ha gjort de första gången :) Jag blev riktigt nöjd med mina egna också.
Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Vi funderar på att spela kort, kolla film eller gå och sova. Vi är riktigt trötta så kanske lika bra att vi går och lägger oss för imorogn blir de en heldag. Ben&jerry's gå till Sture p, sitta vid vattnet och fika på en uteservering :) Mina fina vänner som redan planerat för hela dagen ;) Sen måste vi städa cokså..
Kl. 22.09 går tåget hem så vi är i katrineholm runt halv 12. Ska bli både skönt och tråkigt att åka. Haft de riktigt härligt här.


Mina


Älsklings


Andra älsklingens :D

We are on top

Förjävla snygga är vi ;) Efter en heldag shopping så är vi helt slut. Amanda och Linda har shoppat upp hela butikerna medans jag har inte köpt ett skit. Va är de för fel på mig? Jag brukar alltid hitta ngt.. :( Vi ska dock ut imorgon igen men iaf.
Kvällen är planerad så att vi ska laga mat, fixa naglar, ta massa bilder och supa skallen av oss. haha ne inte riktigt men .. Vi ska även gå till götgatan 7. hah  Förjävla kväll i går.
Ne men vi trivs här uppe. Tror inte vi kommer tillbaka till katrineholm faktist. (man kan ju få drömma iaf)
Nu lite fina bilder ;)









Morgonpigga tjejer..

Godmorgon!
Känns skönt att ha sovit i 3 timmar i natt och i dag ska vi till skärholmens köpcenter och jag känner mig jätte taggad.. Men de kommer nog bli bra när jag väl är där. Att shoppa kläder gör mig alltid glad så :D :D
Snart åker Linda från tågstationen i katrineholm. Hon är här i stockholm ngn hång runt halv 12 och då jävlar går vi loss.




Stockholm

Haft en riktigt bra dag :) De har blivit lite shopping fina bilder och nu tv. Kankse de snart blir att sova eller kanske lite kort innan :)




Hear me, see me

Sitter och taggar inför stockholm. Ska bli förjävla kul kan jag säga :) Även fast jag är förkyld. Vi har väl inte riktigt planerat va vi ska göra men långpromenader, shopping och ett gott vin är inte alls dumt :)
Måste packa nu men hör av mig sen. Pusssssss!



Let it be

Dalig uppdatering. Såg nyss att min fina vän Sandra har gjort ett inlägg så de inte ser allt för tomt ut :) tackar jag för ♥ Men ska berätta hur min helg vart. Lördagen spenderades hos jennifer tog sedan natbussen hem med Sandra. Vi käka på mc och sedan hem och sova. Söndagen vaknade jag med skitont i halsen och gnomförkyld men drog endå till Djulö med några fina flickor. Vi skulle grilla korv men fick inte igång grillen. De planerades att åka hem till Lina och grilla hos henne men jag mådde aldeles för dåligt så jag åkte hem i stället.
I dag vaknade jag med feber och ennu mer förkyld men de stoppa inte mig. kl 2 drog jag till körskolan på riskettan och satt där i 4 timmar. Kanske något jag ångrar. Skulle egentligen ligga hemma och vila så jag blir frisk för imorgon åker jag och Amanda till sthlm. Så den här förkylningen kom verkligen vid fel tillfälle..
Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och fundera på va fan jag håller på med. Har gjort samma mistag gång på gång, och de verkar som om jag inte lär mig av mina misstag. något jag måste sätta stopp för. Därför ska de också bli extra skönt att komma härifrån.




Gästblogg

Nu är det lite dålig uppdatering här på Ellens blogg. Tror det har lite med att göra att hon är sjuk och ligger för mesta delen och sover, men vad vet jag? Jag kanske har fel. Igår så var bland annat jag och Ellen nere vid Djulö med lite vänner och grillade, inte för att vi fick igång engångsgrillen men annars så hade vi trevligt. Det slutade med att vi skulle hem till Lina och grilla men då mådde Ellen för dåligt för att följa med, visst?

Krya på dig Ellen, så ses vi när du kommer hem från Sthlm! ♥


Gör lite reklam för min egna blogg, klicka på bilden så är du där!


F**kin' perfect

Fan va soft de är att ha 2 kockar som lagar mat åt en medans man sitter och dunkar musik ;)




Never say never

Kan inte bestämma va jag ska ha på mig i kväll.. Fan va jobbigt de alltid ska vara. En ny garderob full med kläder tack!
När mamma kommer hem så blir de dirr till Jennifer där Amanda också är. och sedan får vi sällskap av Sandra :)
De blir mat ngt gott att dricka och en rktigt bra kväll :)  Jag och Jennifer har snackat om att dansa kycklingdansen i kväll och spela in de. Så håll ögonen öppna.


Where the story ends


Norrköping

Softar i Norrköping på handelsmässa. Kan de bli tråkigare ?




Man får göra de bästa av situationen ;)

It is different

Träligt att internet inte finkar i skolan därför jag inte skrivit på ett tag. Eller aa typ en dag.. :P
Har iaf haft svenska skriftligt nationella i dag och de var inte de bästa jag gjort men vi får väl se va som händer.
Sitter här med Amanda eller aa hon sover som ni ser. Vi ska snart börja med maten så den är klar tills mamma kommer. Sedan blir de en långpromenad för oss :)


Amanda vet att du inte kommer bli så glad för bilden men du är jätte söt faktiskt :)
Men du är lite skum för du sover med öppna ögon?

Roliga timmen

Klassen sitter och spelar kort medan jag och sandra va tvungna att hitta på ngt. ↓










You lost more and more

Blev ingen mer uppdatering i går men tog en långpromenad med Tuja när jag kom hem och sedan kl 18.00 så var de yoga :) De är riktigt skönt kan jag säga. De är något som flera borde prova på. :)

I dag är de engelska nationella.. vet att man ska tänka positivt men de finns seriost inget posetivt med de. Ska iaf ha de men Elin, Jennifer och Sandra och de känns skönt iaf.
Efter skolan har ja inget planerat. Följa med mamma till sommarstugan kanske och sedan träffa Emelie hoppas jag. Skönt att få prata lite. Behöver nog både hon och jag :)


♥ sol + cola


Naturkompaniet

När jag var i stockholm så var jag inne på naturkompaniet och kollade på en jacka och blev riktigt kär.
Måste ha en. Men ska ju köpa mig en skinjacka också hade jag tänkt. Dom kostar typ lika myckt så får ta och välja en av dom för jag har fan inte råd att köpa båda. Och mamma vill inte sponsra mig  :(



Kan dock inte välja vilken färg jag vill ha om de blir en sån.

fuck!

  • Småföretagande A
  • Inköp & varuhantering muntligt prov kap 7 - 8
  • Personlig försäljning prov kap 1 - 5
  • Praktisk marknadsföring prov kap 1 - 3
  • Nationella muntligt svenska
  • Religion prov kristendomen
  • Matte A
  • Personaladiministration prov
Usch de här är bara lite av de som jag ligger efter i. Vet inte vart jag ska börja. Skulle egentligen ha svenska nationella i dag med skippar de för jag är inte klar. hehe känner mig så duktig..
Fick också precis reda på att vi har ett prov i småföretagande i dag (Y)

-


Candy

Helt slut i kroppen nu känner jag. Skulle vara skönt att få sova ett tag nu men sitter och väntar på käk så får hålla mig vaken. Sen blir de vidare till katrineholm :) Borta bra men hemma värst.
Min dag har vart sjukt bra kan jag säga. Blev dock inte så mkt shopping :( men lite fick jag med hem iaf. Kanske jag visar sen :) Vi har även vart och kollat på Brittas gammla sommarstuga som ligger lite utanför centrum. Tråkigt bara att de har blåst så mkt annars hade de vart skönt med en långpromenad.
Vi va även och kollade på spat hasseludden. De tråkiga med de är att dom har så dålig mat. Vi diskutera iaf om vi skulle ta en helg där men kanske ska prova ngt nytt ställe.





This is the life

Sitter och kollar på min kära mor och vove. Båda ligger på rygg och snarkar i bädsoffan. För söta. Man kan inte ha en bättre familj :)

Jag borde egentligen sova just nu. Har en lång dag imorgon. Ska tlll modemässan och fixa en del saker och sedan tillbacka till lägenheten och käka lunch. Och sen shoppaaaaa! :D :D :D :D :D Hoppas mamma plånboken full men pengar ;)
Vi ska även till IKEA och kolla på nytt kök till både hem och till sommarstugan. Behövs verkligen. Hemma så är köket 18 år och i sommarstugan är de över 20 år så .. men vi får väl se :)
Sen ska vi hem också. Skulle va bra att åka innan de blev mörkt för de är skapligt mycket djur ute och jag har ingen lust att köra på ngt faktiskt.




Fan va soft de skulle vara att alltid se så perfekt ut..
Skulle också vilja vara rik.

Learn life's difficult mystery, love, forgive and forget

Fan va iriterad jag blir på mig själv.. Sitter och kolla på olika tatueringar som jag inte borde. Hade bestämt mig att jag ska ha en tatuering på ryggraden som denna:

Men nu när jag sitter och kolla så blir jag lite osäker. Man ska ju ha den hela livet så man måste va säker..
Tycker även att de här är fint:
(Inte den här texten)

Finns även annat som jag vill ha men orkar inte visa alla. Kanske ngn annan dag då jag lägger upp på alla förslag :)


I walk in your footsteps

Haft en bra dag tycker jag. Tog en sovmorgon till 11 inte alla dagar man får sova så länge på en lördag.. Övninkörde sedan till Stockholm. De gick skapligt bra faktiskt. Körde även i stockholm. Lite läskigt att folk bara går mot rött och helt plötsligt så är dom framför bilen. Men ska inte klaga för jag gör precis lika dant.

Sitter nu och kolla på va jag ligger efter med i skolan. Känner att jag får lite panik. Ska även fixa teorin till körkortet så just nu känns det FÖRJÄVLIGT! Men egentligen va ska man börja med och vad är viktigast?? KÖÖÖÖÖÖÖÖRKORTET!

Men nu ska jag göra klart svenska nationella. Kanske skriver senare och berättar va jag ska göra för kul imorogn :)

p u s s



This

I'm far from the answer,
To the question I forgot.
I pretend I know enough,
But all I know is what I'm not.

If this is what life has to offer for me.
I might as well go back inside...
And fall asleep!


I play you a game


Vapendragaren

Eftersom att min vän är så otroligt dålig på att blogga (ja, jag har sett det senaste inlägget som kom upp för bara en liten stund sen) så rycker hennes trogna vapendragare in. Det är inte lätt att vara Ellen, speciellt inte när man är sjuk. Men å andra sidan så blir hon ju aldrig frisk, "akta er för Ellen, hon bär på den ena efter det andra". Nejdå, nu ska jag inte vara såhär. Hoppas min vän blir frisk snart trots att det egentligen inte spelar någon roll då hon inte ens ska vara hemma i helgen? Buhu, hur ska Ellen klara sig utan sin vapendragare (läs: mig) så länge?

Äsch, söker ni uppdatering så håller jag numera "bara" till på min egna blogg som finns HÄR! Xoxo





It will only get better

Jag blir bara dåligare och dåligare på att blogga.. Men jag kan skylla på att jag legat i sängen med feber. Har de fortfarande men känner att de bara blir bättre och bättre nu :)
Imorgon är de praktik men jag skippar den, men planerar att köra på fredagen i stället.
Helgen blir att spendera i stockholm där vi ska på 3 årskallas till lilla Vega som jag inte sätt på länge. Ska även bli skönt att träffa Britta och se hur hon mår :)
På måndag blir de nationella i svenska och jag har knapt börjat.. Lite hjälp tack.


Älskar håret!



fucking perfect

Fy fan vilken jävla dag i går :) den kunde inte bli bättre. Först krök med fina vänner och sen mys med en fin kille :) Somsagt kunde inte bli bättre.

De tråkiga är att ingen tog några kort i går så kan inte visa hur kul de va :(

Too much

Va dålig jag är på att blogga. Skäms nästan.. Men har vart upptagen. Torsdag/fredag var de praktik och sen har jag haft mysigt sällskap. De är ju alltid trevligt eller hur :)
I kväll blir de krök hos mig. Hoppas att de blir skit kul.
Sitter nu och väntar på att Amanda ska komma och mysa med mig. Har planerat att hon ska få städa mitt rum, får se om hon går med på de ;D
Nu sovaaaaaaaa!


RSS 2.0