Make your smile

Va några dagar sen jag va här inne och skrev men har haft fullt upp och internet har vart på sjögölet.
men iaf i fredags drog jag och Amanda på äventyr. Vi va hos Niclas och sedan drog jag, Emelie, Niclas och Tobias till harrys. Var kul faktiskt.

I går jobbade jag och sedan va de dax att fira Sara som fyller i dag. Tjejen blir hela 18 år. Skönt att allt flera blir 18 så man kan hitta på ngt alla  :) På torsdag fyller min snygga vän Sandra också 18 så då blir de utgång igen. Men de är aldrig fel :)


WTF

Nja vet inte riktigt vad jag ska skriva här i dag. Har som vanligt jobbat och sen kom mamma och hämtade mig så vi åkte direkt till sjögölet  och fixa mat och nu sitter jag i soffan men en chipspåse och väntar på att en film ska börja och sedan blir de sovdax :)

Imorogn jobba igen och sen träffa Simon. Ska sova hemma imorgon. Va länge sen.


I am who I am

Om de är något jag hatar här i värden så är de när någon försöker styra mitt liv. När någon kommer förnära och ställer enmassa frågor och vill veta massa och ska ha koll på vad man gör helatiden. Jag känner mig kvävd förfan. Och de verkar inte som om vissa fattar de utan bara fortsätter. Jag behöver ingen som beskyddar mig, jag klarar mig bra själv. De jag vill ha är skratt och tillit. Har svårt att visa kännslor och skit men jag trivs så. Sluta förändra mig, du slösar bara på energi för jag är som jag är..


Annars så har min dag vart bra. Har vart ute och sprungit spåret faktiskt. Känner att de är dax att börja träna. + att de är förjävla skönt att bara springa och lyssna på musik och tänka på att när man kommer hem förtjänar man faktiskt något gott ;)
Nu dax att sova. Upp som vanligt imorogn och jobba. Bara 5 arbetsdagar kvar sen heeeeeeeeeelg!


!

I see your name all the time.
I hear your name all the time.
Everywhere it is. How the hell can I stop thinking about you when you are everywhere.
You can talk and worry about everyone else but I seem invisible to you.
What should I do to get your attention?
I miss your smile, your charm and your stupid behavior. I do not really understand why.
You can make me so angry. But so happy at the same time. I wish you understood that. Because I miss you!

You
always want what you can not get.

My new love

Sitter på sjögölet, vi har precis kommit från stockholm. Vart en riktigt bra dag. Har fått med mig en jacka och en sparkdräkt så kan inte va lyckligare nu asså :D
Imorogn är de upp igen och jobba. Snart börjar ju skolan igen är de 4 veckor kvar kanske? Sista året på gymnasiet ochså. Fy fan vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men ska bli förjävla skönt att skippa skolan :)


I know what you think

Blev en trevlig kväll i går med fina tjejor. Vet inte va klockan var när jag satte mig på cykeln men natt va de iaf. Men fy fan vilket väder de har vart dom senaste nätterna. Nästa lite läskigt..

Sitter iaf nu och i lägenheter i stockholm och kollar på James Bond. De är något som jag har kollat på enda sen jag var liten. Tror nog att jag har sätt alla filmer. Dock har jag tröttnat lite på dom men var länge sen jag kolla så kan va trevligt.  Vi hörs imorogn eller senare i kväll :)


skänker tankar till de anhöriga & avlidna

Va händer med våran värd?
Hur fan kan man skjuta 85 pers. Blir så arg. Får ont i magen av att bara tänka på de. Tänk att mista sitt barn, släktin vän mm. De kan inte va lätt.
Att man ens kommer på tanken att göra något sånt..

"#€%&/(/&

Sitter hos sandra och softar med amanda och sara. vet inte va vi ska göra men nu sitter vi och kollar på när sandra plattar håret.. Nu vet ni. hörs!!!!!!!!!!



Veronica Maggio

Kvällen blev bra även fast jag var trött. Piggna till sen när jag träffa flickorna och pojkarna :) Veronica Maggio var riktigt bra live. Dock stod vi långt bak men man såg endå lite och man hörde ju så klart.
Men nu blir de att sova. Upp imorgon och jobba och sen kommer Amanda in till stan och så ska vi träffa Sandra när hon slutat. Får se va vi hittar på för bus. :)
Puss och godnatt!














Onepiece & Fjällräven

Sitter och kollar på olika onepiece och kan inte bestämma mig vilken jag vill ha. Vill iaf ha en jättestor med baggy form. Så skön att mysa runt i. Ska åka till Sthlm på lördag och har kollat upp att de finns en affär som säljer onepiece på Mäster Samuelsgatan 1 i stockholm så ska dit och prova hade jag tänkt :) Men åker egentligen till stockhlm för att köpa mig en fjällräven jacka på naturkompaniet sickla.
Kommer drömma om onepiece och fjällräven jacka i natt kan jag säga. Hjärnan går varm.. Men men de är några dagar kvar så behöver ju inte bestämma allt i kväll :)





20

Jävla kärringar som är iriterade och kommer in på bela och skriker. Blir så trött.
Det har inte vart min dag i dag asså.. Var en snäll dotter i dag igen och jobbade på Cri efter jag slutat på bela. Kan säga att de va riktigt skönt att få sätta sig i soffan och käka och kolla på en film :)
Sitter iaf och väntar på att mamma ska komam hem. Vi ska dra till sjögölet och sova där.

Taggar även som fan till imorogn då jag, Frida, Linda och Tobias drar till Norrköping och kolla på Veronica Maggio. Kommer blir grymt kan jag säga :)

Is it heaven or hell

Att man kan va så jävla trött.. Sitter i soffan och halvsover. Kom hem för ett tag sen bara. Har jobbat och sen gick jag till Sara ett tag. Tjejen har ju namnsdag i dag, Grattis igen snygging! :)

Funderar på att sättaigång en film men vet inte om jag orkar kolla. Skulle behöva dusch och sen sova. Har sagt många gånger att jag ska gå och lägga mig tidigt men har aldrig blivit av.
Men nu en cola och en tripp till altan :)
Hörs!


the old me is dead and gone

Sitter och väntar på att johan Falk ska börja. Vet inte om jag har sätt den.
Var sjukt segt att jobba i dag. Mådde dåligt, frös medans alla andra tyckte de va varmt. Såg sedan när jag kom hem att jag hade feber. Så blir att sova tidigt i kväll och hålla sig lugn för jag har 5 arbetsdagar kvar den här veckan ..




Grattis på födelsedagen morfar! Önskar att jag kunde ge dig en stor kram. Kommer alltid att älska dig! ♥


Night after night I try to move on

klockan är 6 och jag är vaken och kan inte sova. är skit pigg.. Kom hem för typ en timme sen och började städa huset. Har bott här själv i över 3 veckor så kan säga att de ser förjävligt ut här hemma. Men nu är de lite snyggare iaf. Alltid ngt.
Haft en grym kväll kan jag säga. Måste dit snart igen :)
Men ska fortsätta städa och sen kanske dra sig till sängen och försöka sova. Hörs kanske imorgon om jag inte sover bort hela dagen.


Hit the lights

Sitter i Josefins lägenhet och har knäpt första. Precis käkat lite och nu sitter jag och kolla på när Frida diskar. Jag är färdigsminkad och allt så får sitta och kolla på när brudarna fixar sig :) I kväll blir Puls. Andra gången jag drar till krogen. Tycker det är ganska lamt i Katrineholm så har inte haft ngn lust precis. Så har höga förväntningar för Norrköping. Så nu jävlar.

!

Make your life a story worth telling.


Nobody is perfect

Bara imorgon kvar sen en hel dag ledig :)
I kväll blir de Harry Potter med några. Är inte så där jätte intreserad av filmerna men man måste ju se den sista. Och perfekt med bio en sån här tråkig dag :)
Nu blir det dusch pch sen en sväng och träffa bästa Simon. Och sen iväg till linda :)
 Puss på er!


-

We may love the wrong person, cry for the wrong reason. But one thing is sure, mistakes help us to find the right person.

The last word

Planerade att sova hemma i natt men så blev de inte. Känner att jag vill va så nära mamma som möjligt nu när hon är sjuk så blir en natt på sjögölet. Men lika bra de, så blir de i säng tidigt och så kommer jag upp i tid imorogn.
Skönt med fredag imorogn men känns endå inte som helg eftersom jag ska jobba på lördag också. Men endå skönt att jobba för då sover man inte bort hela dagen och man får tänka på annat :)









!

Tappa aldrig tron. Förlora aldrig modet!

*

En motorbåt ska ha stulits från sjögölet utanför katrineholm den 8 juli. Båten ågs av en 58-åring kvinna och låg uppdragen på land, fastkedjad i ett träd.
Enligt polisanmälan ska någon ha klipt av kedjan till båten.


Fan va arg jag blir. Har folk inte råd att köpa egna saker eller? De är så jävla patetiskt. Om dom hade vart smarta så skulle dom ju tagit en båt som dom fick lite mer pengar för. Men säkert enbart att förstöra..
Hade de inte vart min morfars båt så hade jag inte bryt mig så mkt. Men allt som finns kvar från min morfar betyder.
De var länge sen jag vart så här arg.

Don't feel sorry

It all seemed perfect
But there are moments when I feel nothing at all
Same as always
Now it's repeating itself all over again

Night after night you say you move on
tomorrow, tomorrow
Now, what's holding you back?
I don't know, I don't know

Don't feel sorry
'Cause there's no reason for us to fight any more
Tears are coming, and years are going
I hope we'll learn something

fucking smile

Chips, cola och film på sjögölet. Så jävla skönt.
Blev jobb som vanligt i dag, sluta halv 5 och sen vidare och jobba hos mamma ett tag. Drog sen till Sara och prata lite med henne. Mamma hämta mig sen och vi åkte direkt till sjögölet. Imorgon blir de en vanlig dag. Jobb och sen kanske träffa lite folk :)
Sommarn går förjävla fort. Känns som sommarlovet är slut snart..


Ett dopp i sjön. Trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl..

28

Sitter hemma hos min älsklings Linda och fixar lite på datorn. Vi har vart och badat, käkat pizza, rökt vattenpipa åkt motorcykel och åkt bil. Kvällen har inte kunnat bli bättre! :)
Jag har även köpt mig den nya ipod nano. Är skit nöjd. Kommer dock inte ihåg va färgen heter men den är skit snygg :)


choose me

Länge sen jag va här och skrev om mitt liv. Har hänt en hel del på para en och en halv vecka. Både roliga och tråkiga saker. Vet inte riktigt va jag ska skriva här längre, säker inget ni vill läsa iaf.
Sna snart dra och sova imorogn blir de att gå och jobba igen.
Ska försöka att titta in här någon gång ibland och skriva lite :)




RSS 2.0