Sweet

Sitter på inköp och varuhantering eller aa väntar på att den ska börja. Vet inte va vi ska göra på lektionen men ska få en film av Amanda så för min del blir de film.
Hade sovmorgon i morse. Fan va skönt de var. Fast vaknade typ 100 gånger innan väckaklockan ringde men men.

Idag fyller Daniel Hammarbäck 30 år. Grattis bror!!! ♥



hey hey what can I say

Sitter hemma hos Sara och väntar på att hon ska byta om. Vi va nyss och käka med Sandra och Lina. Snart ska vi möta Felix och ta en promenad med honom :) Sedan ska jag hem och kolla på film och mysa med något gott. Hörs imorgon för jag kommer nog inte skriva mer i dag.
Pusssss




'

Vakna till en ny dag med nya möjligheter. Strunta i det som varit. Lev i ljuset.

1-2-3-4

Asså va fan vi börjar om en timme..  kul att bara sitta i skolan och inte göra ett skit.
Ska kidnapa Sandra ut och busa lite .


My angels

Som jag sagt så har jag inget internet hemma så blir inge bloggande. Men får skriva om min helg nu istället.
I fredags så följde Amanda och Jennifer med mig hel efter skolan. Vi slutade typ runt 9.45 eller ngt så vi drog på stan ett tag och sen hem. Väl hemma blev de lite städning och laga mat för 18.00 så kom de fina flickor hem till mig. Jag fick flera presenter och vi käkade mat och bara snackade massa skit :) En riktigt trevlig kväll.
Fick Jennifer och Amanda sovande kvar. På lördagen var de dax att gå upp och jobba och sedan dirr till sjögölet där de blev lite party på kvällen.
Mina 2 underbara flickor Linda och Frida var snälla och hjälpte mig att städa och plocka undan så att jag också kunde åka med in till stan. Så typ runt 2 - 3 så kom Lindas föräldrar och hämtade oss.
Sov skapligt länge på söndagen. Hur skönt som helst! Gick och träffade Sandra ett tag sen när jag kommit upp ur sängen.
Men nu har jag svenska och jag borde jobba lite tror jag. Så hörs väl om ett tag eller ngt..


If I die young

The sharp knife of a short life well

I've had just enough time


If i die young bury me in satin

Lay me down on a bed of roses

Sink me in the river at dawn

Send me away with the words of a love song

just a dream

Äntligen fredag, skapligt skönt :) Sitter och taggar med lite party musik. Dock blir de ju inte party i kväll men imorgon då jävlar. I kväll blir de tjejorna med mat, spel och kanske lite vattenpipa. Får se om maten blir ätbar :D
Nu har vi information och layout B. Helt okej lektion faktiskt. Men Linus sitter och tjatar om att vi ska få leka Land och stad.. Sjuk kille men jävligt go.



26-5-11

Har inget internet hemma så är lite svårt att at blogga hemma. Måste fixas. I går va vi på promenad med klassen och så paddlade även jag och Jennifer kanot. Ramlade inte i som tur är :D
Gick till stan med Jennifer och Sandra efetr att vi slutat. Softade där med lite skitsnack. Drog sen hem då jacob kom och hänta mig efter ett tag. Vi drog till norrköpin och shoppa lite och sen drog vi och träffade Kevin. Vi gick och käka lite gott och sen va de dax att dra sig hem. Fick med mig lite fint hem faktiskt :)
Väl hemma så var jag helt slut men städa endå mitt rum. Ska ju ha mina underbara brudar på besök på fredag och då kan de ju inte se ut som skit..
I dag blir de också att städa, fast i dag blir de hela huset i stället.


Grow up!

Blev hemma i dag också men mådde bättre sen på dan men kändes onödigt att gå till skolan då. Gick en promenad med Emelie ett tag och sedan hem och laga mat till mamma. Jacob kom sedan hit och hämta mig och vi drog till sjögölet för jag var klantig och glömde mobilen där. Vi har sovit i sommarstugan sen i söndags så känns skönt att få sova hemma i natt :)
Imorgon ska vi ut och paddla. Känner att jag kommer ramla i så tag nog med mig massa extra kläder. Hatar att bada så ser inte fram i mot de..
Imorgon drar jag och Jacob till norrkoping och softar där. Känner jag jag behöver lite nya sommarkläder och kanske ngt nytt till på lördag skulle inte sitta fel :) men får se va jag hittar. Nu blir de läggdax. Hoppas på att kunna sova den här natten.

Payback

Jag blir så jävla irriterad på katrineholm. Så fort jag slutar skolan så blir det en enkel biljett till stockholm. Kan inte rekommendera någon att flytta till katrineholm. Inte familjer men ungar som ska växa upp här iaf.
Jag står för de när jag säger att jag skäms verkligen över hur vissa beter sig här.


day after

fy fan vilken dag i går. Hadde riktigt kul. Tänkte berätta mer om den sen, men nu ska jag gå och jobba.

eighteen years

Kör en lite bildbomb på hur jag har sätt ut under åren. Har egentligen inte förändrat mig så mycket i ansiktet dom senaste 10 åren men de har hårfärgen gjort. Jävlar va många olika hårfärger jag har haft..








Big nose








Börjar min fjortis period redan här






Att man har sätt ut så här. De är ju pinsamt..




Skolavslutningen i 9:an


Fina Haza som tagit bilden ♥






Och så här ser jag ut i dag (Dock brunt hår)





What The Hell

All my life I've been good but now, I'm thinking what the hell
All I want is to mess around and I don't really care about
If you love me, if you hate me, you can't save me, baby, baby
All my life I've been good but now, whoa, what the hell

So what if I go out on a million dates
You never call or listen to me anyway
I rather rage than sit around and wait all day
Don't get me wrong. I just need some time to play-ay



1 Days

Blev en pizza till lunch så soppa till mat och de ville ingen av oss tjejer ha. Igår MC och i dag pizza. Snart kommer jag rulla fram ;D
Nu ska vi ha praktiskt Marknadsföring B. Så sjukt tråkigt men de är väl bara för att jag inte gillar läraren som vi har. Fattar inte va han tänker med men han kanske inte har något hjärna eller något..

Sitter och lyssnar på lite party musik och försöker tagga till imorgon då jag fyller 18 år och jag och några brudar ska på krogen.
Hur fan kan man inte vara taggad till sin 18 årsdag? Va är de för fel på mig?? :question:




You see the smile that's on my mouth

Blev en hel del ändrade planer i går. Drog på en rask promenad rund djulö kl 21.30 kanske lite sen men de var riktigt skönt . Vi snckade om allt som fans att snacka om och de behövde vi båda två :) MÅSTE göras om.
Kollade även klart på filmen " The tourist "
Trode jag skulle ha lätt att somna på kvällen sen men så va de verkligen inte. Fattar inte varför jag inte sover på nätterna.
Tog min en liten sovmorgon i dag, skulle egentligen ha matte men jag kom inte upp så får ta och gå till henne någon annan dag.
I kväll blir de modevisning. Brukar gå för mamma men i dag blir de för Bela i stället. Blir lite mer påklätt en va de brukar va eftersom jag brukar gå i BH och trosor men de gör ju inte mig något  (A)


Söt du är Jennifer, hitta du något i örat eller? :D

Just Tonight

Do you understand who I am?
Do you wanna know?
Can you really see through me now?
I am about to go

Just tonight I won't leave
Just tonight I will see
It's all because of me


just want to let go

Egentligen var det meningen att jag skulle plugga hela dagen men har inte gjort något alls faktiskr. Vi fick sluta tidigt run 1 tror jag de va. Följde med Sandra och träffa Lina, drog sedan hem och hämta vattenpipan och Tuja. Mötte sen Lina och vi cyklade till sjukhusparken och efter ett tag kom dom andra också. Blev faktiskt riktigt trevligt :)
Jag och Tuja cyklade hem och vi somnade båda i soffan. Hoppas bara jag kan somna i kväll men de tror jag för jag är riktigt trött. Ska kolla klart på filmen som jag började på i går så blir de bra :)
Skulle egentligen behöva börja plugga men har ingen ork för de just nu så tror jag går och träffar min underbara vän Simon. Mycket trevligare!!





2 Days

Har redan slutat hur skönt som helst.
Felix och jag sitter och diskuterar om vi ska göra efter skolan. Blir att röka vattenpipa i sjukhusparken. Skapligt mysigt :) så hörs sen puss!

I just want to fly away


chris medina

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

.

Har riktigt dåligt internet hemma så blir inget bloggande när jag är hemma.
Träffade Linda i går en stung och myste. Blev inte så mkt mer sen. Somnade i soffan och vaknade sen när de va dax för CSI :) Kollade även på en film på 9 an. Kommer inte ihåg va den heter men men. Gick sedan och la mig för va riktigt trött :)
Nu ska vi få lyssna på ngn som kommer och ska snacka om sitt jobb eller ngt.
Nu får inte jag skriva mer för jennifer strässar så hörs senare.

The story

Is hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you...

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

brown


4 Days

I lördags kväll gjorde jag inte ett skit faktiskt. Va länge sen jag satt hemma och inte gjorde ett skit och är frisk. Riktigt skönt faktiskt :) Hade kunnar dragit till vingåker men skulle upp tidigt på söndagen så va bäst så.
Jag åkte till Norrköping på dansuppvisning. Kollade på min underbara Melvin. Hur gulligt som helst att kolla på när små ungar dansar (A) Han var riktigt duktig iaf, och otroligt söt!
Vi drog sen till gudmorsan och firade Tobias som har fyllt. De blev massa god mat och tårta.
Väl hemma fick ja sms av Amanda då de tog typ 40 min så satt hon hemma hos mig :) skapligt mysigt att få sovsällskap. Vi skulle kolla på film men Amanda var tråkigt och somna dirr så stängde av och låg och fundera lite innan ja somna.
Var segt att komma upp i dag, hade gärna legat kvar, har mått bättre. Men är alltid sjuk nu förtiden så är bara att köra vidare. Är skapligt hungrig så längtar efter maten.
Nu kanske jag ska lyssna på läraren så hörs senare.




5 Days

Film dax med Amanda. Berättar imorogn hur min helg vart.
Har färgat mitt hår grönt föresten så ni lär inte missa mig om ni ser mig. Kanske lägger upp en bild imrogn på mitt vackra hår. Imorogn blir de mössa.
Godnatt!!!!!

6 Days

Blev inget mer bloggande i går men jag hade fullt upp.
När jag kom hem så somnade jag på soffat. Vaknade av att gudmorsan ringde och fråga om jag ville ha skjuts till Ingbritt och Åke. De är så att dom firar 60 år i bröllopsdag. Ingbritt var 17 år när dom gifte sig. Helt otroligt att man kan va tillsammans i 60 år.
När hon var i min ålder så var hon både gift och gravid.
Några i mammas släckt tycker att de är konstigt att jag inte har kille och inte har några planer att skaffa barn nu.
Lixom vad för värd lever dom i egentligen??

Efter all god mat så drog jag och spela brännboll med massa roligt folk och sedan drog vi till Felix. Riktigt trevlig kväll faktiskt :)

Men nu ska jag dra och jobba och sedan ut till sommarstugan och städa. Hörs i kväll :)


What Are Words



Underbar låt!


Kolla på hela!

8 Days

Roligt inlägg förut men va fan är så trött på allt nu. De går inte bra för mig någon stans.. Är på bättre humör nu iaf :) Dirr efter skolan åkte jag och mamma och köpte kläder som jag ska få när jag fyller. Fick med mig lite saker så skulle gärna vilja ha de nuuuuu! Mamma tycker iaf att de är skönt att jag vet va jag ska få så jag inte går och rotar i hennes saker efter paket :D Dock har de blivit en sport att leta så får tjata på någon annan och kolla bland deras saker istället.
Älskar paket! :D :D

Efter jag kommit hem så drog jag och träffa Emelie ett tag. Så kom hem för ett tag sen.
Han med att se att Sverige kom till final eller vart dom nu hamna. Alltid kul att Sverge kommer med någon stans och att vi syns :)
Men nu planerar jag film och sen sova. Imorogn blir en kort dag i skolan och de är ju aldrig fel.
God natt mina vänner!


...

Jävla skola, jävla förkylning, jävla Lennart, jävla väder,
JÄVLA APU RAPORT!



back in days

Blev en bra dag i dag även fast de inte kändes så i morse. Men nu är jag riktigt trött.. Gick ju till 5 i dag och sen va ja hos mamma en timme. Skönt att slippa gå :) Va inte hemma så länge för jag drog till sen och träffa Linda, Frida, Petter och Albert. Alltid lika trevligt att umgås med dom.
Nu ligger jag äntligen i min sköna säng och ska sova. Hoppas jag somnar dirr. Lång dag imorogn med :)
Puss och godnatt.




Har snot dom fina filderna av Frida

Fest i hela huset!




I tried to be perfect

I tried to be perfect it just wasn't worth it
Nothing could ever be so wrong
It's hard to believe me it never gets easy
I guess I knew that all along

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it wouldn't show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own


Forget what we told

Ligger och myser i sängen med Amanda ochfixar lite :) Får sovsällskap och de känns skönt. Någon att krama om är aldrig fel. Fast de brukar vara hon som kramar om mig men lika mysigt de :)
Vi köpte jordgubbar och choklad som vi sedan smälte. Kan jag rekomendera ;)
Vi väntar på mat och sedan kanske vi tar en promenad och sedan är de desperate housewives :D Kanske jag och Amanda ska hinna duscha där i mellan ngn stans ocså :) myyyyyysigt!!


11 Days

Jag börjag tröttna lite på blogg.se nu. De är nästan alltid ngt fel..
Har vart duktig och städat lite hemma så nu är de fint :) har även suttit i solen i några minuter och lyckats bränt mig?? :S viste inte att de gick så snabbt men är skapligt röd i ansiktet och mina axlar se förskräckliga ut :(  Får hoppas att de dämpat sig tills imorgon för då blir de skola. Ska bli kul att träffa alla igen. Även fast de typ bara va en vecka sen så känns de mer faktiskt. Och Felix har jag inte sätt på jätte länge så honom ska jag hoppa på :)
Har börjat fundera på hur jag ska fira min födelsedag och om jag ska ha ngn fest. Och den 28 smäller de. På sjögölet är de planerat :) Skickar ut inbjudningar till dom som är välkommna. Men de är ju typ om 3 veckor så kanske är lite tidig ute och planerar men va fan :D


Trivs verkligen inte i min hårfärg så har bestämt att färga om. Men nu är den stora fråga, vilken färg?
Någon som har något förslag?

so many stories

Nu vill jag verkligen vara frisk och kunna va ute och gå eller va med några fina vänner. Känner att de kryper i bena på mig. Men de är inget jag orkar så jag får gå och lägga mig i sängen igen. Kul liv..
God natt!!

12 Days

Har inte vart någon bra uppdatering men i tisdags natt vaknade jag med 40 graders feber och har haft hög feber enda tills i dag. Jag har spenderat mina dagar och nätter i sängen. Nu känner jag att jag börjar bli uttråkad men jag är fortfarande genomförkyld så blir att stanna hemma ett tag till. Har funderat på om jag ska gå till skolan imorgon men blir nog inte så för hostar äckligt mycket och måste snyta mig typ hela tiden så får nog hålla mig hemma en dag till :(


kelly clarkson

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never

Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never

Does it hurt
To know I'll never be there?
Bet it sucks
To see my face everywhere

Never look back

Skönt att va hemma. har frysigt som fan i dag. Skulle haft vinterjackan men så smart va man inte. Tror faktisk att folk skulle kolla lite konstigt om jag hade de men va fan :)
Va ju i Västerås i dag med ett gäng från bilden. Vi va och kolla på en konstskola men där va vi typ en timme eller ngt resten av dagen så gick jag och Patric och softa lite på stan. Tråkigt bara att de regna för annars så kunde man suttit ute :( men men..
Undra va man ska hitta på nu då? Fortsätta städa mitt rum kanske..


Tagit denna bild från jennifer. Är sen i lördags. Kan inte bli snyggare..

good stuff!

Sitter och kollar på filmen Easy A. En film man borde se. De är ju typ så de är nu förtiden. Tycker de är fjantigt att sprida massa rykten som inte är sanna. Men vissa tycker att dom är så coola när dom gör de. Och dom ska man bara skita i :)

Imorgon måste jag gå upp halv 7 för att hinna med allt.  8.45 tar jag och Patric Åhman och bild gänget tåget till Västerås. Ska bli skönt att göra ngt annat en att sitta i klassrummet :) Men endå tråkigt att inte resten av mina klasskompisar får följa med.. Miss my friends!




Angel

Ligger fortfarande i sängen och softar. Har kollat film enda sen förra blogg inlägget. Har ingen kraft att stå upp ens. Vet inte va de är för fel faktiskt. Mamma kommer hem om en timme ungefär får hoppas då att hon kommer och lagar något gott till mig. Lite mat är aldrig fel :)

Har hunnit med 2 filmer. 
Alice in the wonderworld: Den var helt okej. Trodde dock att den skulle va bättre en va den var..
Och den andra filmen shopaholic: Den vart riktigt bra. Har sätt den förut men hadde helt glömt hur den var :)

Nu ska jag sätta igång en anna film och sedan blir de nog sova :) Kankse jag skriver ngt kort inlägg sen om jag orkar.
puss


En liten snygg bild sen i lordags ;)

2/5

Vaknade i morse med skir ont i huvudet. Kom inte upp ur sängens ens. Vaknade för ett tag sen och känner att jag fortfarande inte är helt bra.
Jag skulle klippt mig i dag med de blir de inget heller av. Väntetid skit länge. Arg jag blir på mig själv..
Första natten för i år jag sover i sommarstugan. Känns ganska bra faktiskt. De är så lungt och tyst här. Men de tröttnar jag snart på. Tur att jag kan åka in till stan när jag känner för de :) och skönt att jag kan komma ut på landet när jag behöver komma från stan.


What is the name of the game?

Mysigt att de haglar ute?? Följde med Jennifer till bussen och då börja de. Första gången jag gått ute i regn med min skinjacka :( dock var det inte så mycket de regna men iaf.
Är på skit dåligt humör.. Finns ingen cola hemma har letat överallt men inte en enda droppe. Så nu fick jag ta en ramlösa? De får duga så länge till någon snäll varelse kan komma hit med lite cola :)
I dag blir det förövrigt städag på mitt rum. Har fått flera klagomål om att de ser förjävligt ut. Men jag är aldrig på mitt rum och jag sover för de mesta i soffan så varför städa ;) bara att stänga dörren så är de ingen som lider av de :D

I dag är de prick 20 dagar kvar tills jag fyller 18. Känns som om de kommer lite olägligt faktiskt. skulle kunna vänta i några månader till så jag hinner med teorin till körkortet. Och sen skulle de vara skönt att några som står mig nära skulle vara friska och krya. så de skulle kunna få vara Februari nu faktiskt :)
Dock vill jag ha värme så den kan få va kvar.

RSS 2.0