gott nytt år alla!

Hoppas att 20011 blir riktigt bra. Detta år har inte vart de bästa, med alla sjukdomar och skit.


.

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for? Not the expression, no, literally give an arm for? When they know they're your heart And you know you are their armor And you will destroy anyone who would try to harm 'em But what happens when karma, turns right around and bites you And everything you stand for, turns on you, despite you? What happens when you become the main source of a pain?
Why do I feel like this? I thought they were over. Will I now that I have made a big mistake?
Damn!
This is the only late so eh should I do about the ..

bye bye baby!

Blev en soft dag. Har inte gjort ett skit. Eller jo jag har träffat Simon, och så har jag mött min mamma halvägs till stan. Nu snart ska jag ducha mej och voven och sedan måste jag packa :O Sedan är det dax att gå och sova för imorgon ska jag upp tidigt och gå och jobba och sedan iväg till Sandra. Hoppas på en riktigt trevlig kväll imorgon. Ni får hoppas på att de kommer bilder ;)


Nyår..

Kom på att jag sagt att jag ska visa bild på klänningen som jag ska ha på nyår.
Inte ett skit taggad, vill bara sova. Vill inte jobba heller...

Inte jag på bilden, orkade inte sätta på mej klänningen. Lånad från http://veromoda.se/

Jag älskar min mamma. Hon gör så otroligt mycket för mej.


Helllllllooooo!

Kom hem från sthlm för en timme sen typ. Har visat mamma kläderna och allt som jag köpt. De blev riktigt mycket med hem i väskan. Har även köpt mej en nyårsklänning. Får väl se om jag lägge rupp en bild på den senare imorgon kanske, nu är jag så jävla trött att jag bara vill gå och lägga mej.. Men ne, alla kläder måste upp och sedan ska de städas :)
Fick även med mej en kavaj hem. ÄNTLIGEN! Har typ tjatat om en i ett år nu. Men nu hitta jag den perfekta. Helsvart och helt normal, men som passar till allt.
aa men kanske lägger upp bilder på lite som jag köpt. Men som sagt de blir imorgon i så fall :)
Nu sk jag gå och pussa på mamma för jag vet att hon verkligen har saknat mej jätte jätte mycket ;)
hörs alla snygga!


so happy

Vaknade för ett tag sen av att mamma var så gullig och la en blöt vove i min säng, så de var bara att gå upp. Vill knappast ligga kvar i sängen då.
Snart tänker jag gå upp och fixa min garderob lite, det ser förjävligt ut där så de är bara att sätta fart :)
Kl 14.00 tänker jag ta en buss ner till stan och hjälpa mamma i affären och fixa lite på banken.
Kl 16.00 blir de pizza på stadsparken med några tjejer, ska bli riktigt trevligt faktiskt.

Jag tröttnar så jävla lätt på min blogg, vill ändra den hela tiden ... :S Därför jag slutar blogga ibland, för jag tycker att den är så tråkig.
aaja nu har jag gnällt lite också ;)
Ha en riktigt bra dag nu, så hör vi kanske senare.


Kläder

Ska ju till sthlm på tisdag ju så har kollat in lite kläder som jag tänker på om jag ska köpa, lite smakprov på några av klädesplagena :)


<3

Har nu sätt att min älskade sandra har skrivit en rad på min blogg. Är de jag som är trög eller??? Ser de nu. aaja koll in hennes blogg iaf.
Så jag har bestämt att skriva lite om min vän Sandra Hammarbäck.
Den tjejen kan va en riktig tjurpuppa. Vissa tycker bara att hon är dryg hela tiden men men så är de faktiskt inte. ALLA har faktiskt ha en dålig dag :) Vissa lite oftare en andra, men om man verkligen lär känna henne så är hon faktiskt en tjej som verkligen bryr sig om andra. Självklart bryr hon sig mycket om sig själv men vem gör inte de ;) Det är hennes charm :D
Det jag vill komma fram till med de här inlägget är att Sandra kung Hammarbäck är en tjej man kan vara riktigt arg på men som man endå älskar :)
Som sagt älskar dej Sandra. ( och du är riktigt jävla sexig i din nya hårfärg)

Måste ju ge tbx på ngt sätt, har bara inte kommit på hur. Detta är ju alltid ngt :P

white line

Blir ingen sthlm imorgon utan de blir de på tisdag i stället. Ska bli sjukt kul. Linda & Frida följer ju med så de blir perfekt. Har fått en hel del i julklapp, skapligt nöjd men har inte fått allt en. Skulle ha åkt till brita i morse men de va aldeles för dåligt väder ut dit. Dom hade inte plogat den en liten väg in till huset så vi hade inte kommit fram. Men men.. får ta och träffa henne ngn annan dag :)
Nu blir det snart plankstek med mamma och sedan blir de filmen " Linas kvällsbok"
Hörs senare kanske om jag orkar skriva ;)
p
u
s
s


26 dec


25 dec


24 dec


23 dec


231210

Hallå där! Kom precis på att jag har uppdaterat allt för mycket på min blogg idag så då tänkte jag att jag passar på att skriva lite här då jag ändå är i farten. Ellen kommer ju blir sådär smått överraskad då jag bloggar på hennes blogg vid halv fyra på natten, men vad ska jag göra när jag ändå inte kan sova? Alltid jag att lyckas vända på mitt dygn då mina vänner sover... Ellen är ju åtminstone duktig då hon faktiskt jobbar och tjänar lite extra pengar men samtidigt så vill jag att hon inte ska jobba så att hon har tid att sitta uppe hela nätterna med mig och vara lite social!

Nej jag ska inte skriva allt för långt inlägg, har sett att Ellen inte har gjort det. Så ser ingen anledning till att ändra den vanan. Vi ses imorgon älskling, eller ja... senare idag då klockan faktiskt är halv fyra på natten. Ska kila ner på stan och ta mig en sväng förbi Bela (stavning?)


Kolla in min blogg och varför inte min nya hårfärg eller min nya design?
Klicka på bilden ovan!









22 dec

Har sovit hela dagen i soffan, har vart ganska skönt faktiskt. Dax att gå och duscha och sedan försöka få tag på Linda & Frida.
Har gjort en kalender som jag ska sätta på bloggen varje dag nu fram till nyårsafton.
Se här nedan.


En äpple

God morgon alla fina. Vaknade 8.30 så jävla skönt... NOT!! Sitter och kollar på ngn film nu iaf, vet inte va den heter men de spelar ju ingen roll ;)
I dag blir de film hela dagen och senare blir de Linda & Frida med bastu och roliga spel :)
Nu kom Amanda med en julklapp som jag sa ge mamma, ni kanske kan få se en bild på den senare. Puss


Money ;)

Ja ha de blev ett jävla jobbande i dag, inget som va planerat. Skola till 11, bela 12-15, sedan hem och käka en timme och sedan 16-21 hos mamma nu här :) men de är kul, de är aldrig fel med pengar :D
Senare ska jag hem och kolla på film hade jag tänkt men eller så blir de sängen derekt ;)
Men nu kom mamma med pizza så ska käka :)

Sista

Då var de sista prover för i år klart. De gick åt helvete... Men men man kan inte va bäst på allt :rolleyes:
Nu snart ska vi träffa våra mentorer och snacka med dom. Antar att vi ska få våra betyg, så längtar inte. Hörs senare. :)

The day after tomorrow

Som ni ser har min sandra tagit sig besväret att skriva lite på min blogg. Som tur är inget elakt en så länge, kanske ångrar mej lite nu i efterhand men Sandra du vet mycket väl att jag ger tillbaka om du är riktigt taskig ;)
Har precis kollat på en skit bra film som ALLA måste se. Den gick på 4:an i går men går säker att hyra eller ladda ner. Den heter "The day after tomorrow" Brukar inte gilla action men den här va faktiskt spännande hela tiden. Så kolla på den!
I kväll blir det filmen "Imagine me & you" kl. 22.30 på 1:an. Får se hur länge jag orkar kolla annars blir den inspelad så hr jag ngt att göra efter jobbet imorgon kväll.
Nu blir de att kolla klart på CSI. hös senare kanske annars imorgon ♥


201210

Hallå där, kött och blåbär! Det här var nog bland det dummaste du kunde ha gjort Ellen... Ge ut ditt lösenord till mig? Vad tänkte du? Eller tänkte du bara inte alls? Men eftersom min rara vän Ellen litar på mig så kanske jag ska skriva några rader om henne? Eller så skriver jag bara lite om mig själv och hur mycket Ellen älskar mig? Eller så skriver jag ingenting för denna gång och sparar det snusk jag har om Ellen till nästa gång ;)

Nej nu ska jag ta och kila iväg för att hinna med bussen ner till stan där jag ska sola. I'll be back! Tills dess så kan ni titta in på min blogg. Klicka bara här, eller här eller varför inte här?










Without me

Gud va skönt fick sluta kl 12.25 i dag. De behövdes verkligen. Tänkte dra till mamma och jobba men hon hade vist en redan som jobbade där med henne så drog hem till lilla voven i stället. Har börjat julstäda hela huset. Känner mej riktigt stolt faktiskt. Ngn måste ju städa i huset och den ngn är jag.. Mamma jobbar ju helatiden nu till jul, så de blir ingen gran hos oss i år för jag vill då fan inte sätta upp den själv.
Men är endå glad att hon jobbar för annars skulle jag ju inte få en eda julklapp =D


Monday Morning

2 dagar kvar sedan Jul lov, så otroligt skönt. Orkade inte blogga i går pga att jag inte ens gick upp ur sängen. Så kan man också göra om man är helt slut i kroppen.
Nu är de svenska och jag orkar inte plugga på de vi ska göra. Fattar inte ens va de är vi ska göra så de blir svårt...
Nu ska jag bråka med sandra kung, vi får väl se om de kommer ngt inlägg av henne ;)


I know

Jag bestämmer men att jag ska blogga varje dag men så blir de inte.. orkar inte sitta vid datorn längre ens. Aja jag bloggar lite då och då iaf. Alltid något.
Sandra vet att du tycker att jag bloggar för lite, men ska ge dej mitt lösenord så ska du få blogga åt mej nån gång per dag ? ;)
I dag drar jag till Ellen Krig i baggetorp, senare får vi se vart jag hamnar. Blir en Taxi hem i nattl iaf. Orkar verkligen inte gå enda hem.
Men nu käk och sedan smink.

Born to be wild

Sitter med en cola och väntar på att bilden ska börja. Sedan ska jag hem och ta de lungt, och bara softa. Blir tv på kvällen kl. 22 så får se vad som händer fram tills dess. Men nu ska jag hitta Patric och busa med honom.

Back to the begin..

Skola! hade sovmorgon i morse även fastk jag inte hade de. Vi hade vist lucia men de kunde ju inte jag veta? Dom andra säger att de står på Pingpong men de gör de ju inte. Och de jobbiga är att de står att jag går på Duve fast jag inte gör de och jag har aldrig gjort... skumt
Känner mej så jävla lat, sitter på Chatrolette och lyssna  inte på läraren och pluggar inte. Har blivit riktigt jävla lat efter operationen, vill bara sova och sova.
ska fortsätta ,ed chatrolette och lyssna lyssna lite halvt iaf.




L
Lite sjukt snygga bilder på mig och bästa vän! ♥

PS!!!

PS. inte klar med designen en.

Buried alive

Usch va de är tråkigt att bussarna är så sena, kan dom inte fixa de. Katrineholm är inte så stort faktiskt.
I kväll blir de filmkväll med snygga pojkar och sen jag. Alltid trevligt faktiskt.
Ska snart dra till specce och köpa lite gott gott.
ÄNTLIGEN sovmorgon imorgon, sedan vidare till Erna och fira henne runt 5.
Men nu specce!


Erna 17 år! <3

Hemma igen då efter ett långt arbetspass på Maxi. Riktigt roligt faktiskt. Kvällen består av att vänta på mamma och sedan käka, Kl 21.00 blir de ett nytt avsnitt av Criminal minds, och sedan direkt till sängen och sova.
Har försökt att få tag på min bästa vän som faktiskt betyder guld för mig. Men de har inte gått så bra. Skulle bara vilja förklara mej. Har vart rädd att mista henne och tror också därför att jag dampar på henne ibland. Ingen ursekt  men men.
Måste bara säga grattis till Erna som har blivit ett år närmare 18! ♥


Finns kanske lite ljus här iaf.

Blev att va ute och snacka med Linda ett bra tag. Hur kan man inte älska den tjejen.
Siter och kollar på CSI, och då är ju frågan hur kan man INTE älska CSI? De är snart slut tyvärr men blir nya avsnit imorgon som tur är.
Snart blir de sängen och drömma sött, och upp tidigt och jag mår bättre så klart.
De är bra pris på toapapper om ngn ville veta ;) KOM OCH KÖP!
aaja, ska kolla klart på CSI nu, hörs alla snygga jävlar.


Den du! En rak höger blev det

De blev skola i dag då, känns lite så där faktiskt. Har inte mått spec bra faktiskt men har tvingat mej kvar iaf. Har så jävla mkt att göra i skolan så kan inte va hemma mer så blir att stå ut. Imorgon blir det Maxi Från 08.00 - 16.00. ska bli kul men endå jobbigt. Senare blir de en träff med Danijela. Ska snacka om gammla minen. Va typ flera månade sen vi sågs sist. Ngn gån i sommras. Helt sjukt att vi har kommit ifrån varandra så.
Nu snart blir de Linda. Vill höra hur hon mår, och känner att jag verkligen behöver snacka med henne ♥
Så ska ta på mej och dra ut nu då.


PS. I Love you!

Nu är det Desperate housewife då. Ngt jag längtar efter varge vecka. De är sånt liv jag faktiskt skulle vilja leva när jag blir stor, men vi får väl se. Har blivit film hela dagen. En av filmerna heter "PS. I love you" Det är min absoluta favorit film så de rekommenderar jag. Sen blev det även filmen " Rika vänner" Också en mycket bra film.
Imorgon planerar jag skolan, går till 5 då, och senare ska jag hjälpa mamma att hitta några snygga bågar till hennes glasögon. Senare blir det Linda kväll, vet inte om frida ska med men de får hon så gärna. Men nu blir de tv, sen ska jag läsa lite så hörs!


Jag har älskat dig så länge!

Tisdag i dag då, och är ganska nöjd med min blogg nu. Är bara lite jag ska fixa till annars så är den väl klar. Är hemma från skolan pga att jag inte är frisk från operationen men de kunde jag väl förstå. Alla ska hända mej som vanligt...
Tänkte kolla på en film som heter "Jag har älskat dig så länge"
Till filmen sitter jag och käkar makaroner, inte så gott men orkar inte göra ngt annat faktiskt.
Aaja vi hörs senare kanske.


NY!

Hej värden, ny blogg på G. Kan inte riktigt bestämma hur jag ska ha den, men de lär ni märka.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0