Stjärntecken Oxe

Stjärntecken ;)

Erna
Oxe och skytt: Ni är väldigt olika varandra. Det ni kan ha problem med är svartsjuka eftersom oxen helst håller sig till en partner medan skytten är mer av en ”swinger” som vill experimentera. Oxen är också mer intresserad av hus och hem vilket kan tråka ut skytten. Passar bäst ihop i korta kärleksaffärer.
Sandra Kung
Oxe och lejon: De här två stjärntecknen är inte benägna att låta den andre få rätt utan båda tycker att deras åsikter är de rätta. Oxen kan upplevas som alltför envis och lejonet alltför aggressiv. Oxen vill inte gärna ge lejonet så mycket komplimanger som denne kräver.

Amanda
Oxe och kräfta: Er kärlek kan växa sig stark. Ni är båda intresserade av något långvarigt och stabilt. Dessutom förstår ni varandra och kan hjälpa varandra. Er kärlek blir bara starkare ju längre ni är tillsammans.
Felix
Oxe och jungfru: Oxen och jungfrun passar bra ihop eftersom båda vill samma saker (tycker ekonomi är viktigt och ett stabilt hem). Ni letar efter stabilitet i förhållandet och blir ett bra team. Eventuellt kan oxen vara lite väl ohämmad i sängen för jungfruns smak.
Jennifer
Oxe och stenbock: Ni förstår varandra och det finns därför en god chans att er kärlek ska fungera. Ni vill båda bygga förhållandet på en stabil grund. Här finns chans för en långvarig relation.
Elin/Linus
Oxe och fisk: Ni passar väldigt bra ihop eftersom fisken kan få den stabilitet han/hon behöver av oxen. Detta gynnar även oxen som tycker om att vara den starka och dominanta parten. Fisken väcker oxens drömmar till liv medan oxen tar ner fisken på jorden. Det här förhållandet kan fungera i längden.
Martin
Oxe och skorpion: Båda är intresserade av sex vilket kan göra er kärlek intressant. Dock är båda benägna att bli svartsjuka. Det kan bli problem av att oxen vill äga skorpionen. Oxen kan reta upp skorpionen som då kan göra saker denne ångrar. Det är viktigt att ni är lyhörda och tålmodiga med varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0